La Selecció sub 15 femenina remunta amb fe i convicció
Seleccions | 14/12/2021
Catalunya ha guanyat el partit amb patiment però molta convicció, en remuntar un dos a zero en contra i acabant guanyant en l’últim segon gràcies a un gol en pròpia porteria del FC Levante Las Planas.
3 - 2
LEVANTE LAS PLANAS
Carla Abdon, Laia Abdon, Carlota Martins, Daniela Martínez, Jana Rueda, Lorena Cuvo, Laia Guerrero, Natalia Escot, Mar Ballesta, Martina Romero i Noia Ortega. També han jugat : Martina Gonzálo, Rocio Romano, Noa Jiménez, Beatriz Pérez, Ainoa Gómez, Nerea Carmona, Celia Segura, Nerea Sandoval, Noa Paniagua, Nerea Gómez i Jana Redondo.
Irene Melero, Elo Franz, María Molas, Jazmine, Andrea, Valeria, Iris, Carmen, Laura Casas, Jannet i Mar. També han jugat: Angela, Irene, Martina, Ainoa, Soto, Ari, Montero, Júlia Garcia, Júlia, Júlia Duarte.
Celia (1-2, 52’; 2-2, 65’), Maria Molas (p.p 3-2, 80’).

Laura Casas (1-0, 15’), Angela (0-2, 45’).
Sandra González Jiménez (àrbitra principal), Oriol Bravo Salvador (àrbitre assistent) i Roger Rivera Chasan (àrbitre assistent)

Malgrat el domini de pilota de la Selecció Catalana sub 15 femeniNa, amb un bon control de pilota i domini defensiu, un penal al minut 15 ha significat el gol del Levante Las Planes, en no fallar Laura Casas  el seu llançament des dels onze metres. Un penal que ha arribat després de cinc córners quasi consecutius que han portat perill sobre la portera Carla Abdon. Les jugadores que dirigeix Jaume Comellas han arribat amb poca força a l’àrea del FC Levante Las Planas. Concretament, en tres ocasions: una arribada perillosa de Ballesta al 13’, un llançament tímid de Daniela Martínez al 24’ i un xut des de molt lluny de Daniela que ha aturat la portera de l’equip del Baix Llobregat.

A la represa a la Ciutat Olímpia de Sabadell, només disputats cinc minuts, al 45', el  FC Levante Las Planas ampliava diferències després d’un gol d’Angela (0 a 2). Però Catalunya, malgrat aquest entrebanc no s’ha rendit i en el 52’, un centre de Martina des de l’esquerra l’ha interceptat amb el pit Celia que ha rematat a gol (1 a 2). La Selecció Catalana anava per l’empat amb convicció i al minut 65’, novament Celia rematava a gol (2 a 2). L’empat no era suficient per la Selecció sub 15, i amb molta fe ha continuat atacant, fins que a 1 segon del final del partit, el xut de Celia es colava en tocar amb Maria Moles, introduint la pilota en pròpia porteria (3 a 2).