La Selecció masculina cadet es classifica per la final després de superar les Illes Balears per 0 - 1
Notícies Generals | 11/06/2016
Jugaran la final de la Copa Coca-Cola contra la selecció gallega

Balears: Antonio Varea, Esteve Català, Francesc Pons, Marc Matas, Javier Fernández, Adrià Mercadal (Marc Rubio, 20'), Marvin Olawale, Juan David Osorio (Víctor Manuel Martínez, 29'), Jordi Calafell, David Escribano, Xavier Sintes (David García, 35')

Catalunya: Mario Méndez, Ricard Sánchez, Juan Miranda (Mihaylov Dzoshkun, 21'), Biel Pla, Arnau Tortosa (Sergi Bas, 21'), Sergio Gómez (Marc Gulias, 30'), Jofre Cherta, Flavio Ruggeri, Guillem Verdaguer, Adrià López, Joan Serrallonga

Gols: Juan Miranda (0 - 1, 14')

Targetes: No n'hi ha hagut

Els de Lluís Cortés han superat el segon partit i no han encaixat cap gol en la fase final. La selecció balear no ha pogut fer res contra una Selecció que ha tornat a dominar amb claredat.

Ja des del primer minut de joc ha quedat clara quina seria la dinàmica del matx, quan Sergio Gómez ha disposat de la primera ocasió clara del partit amb un xut que no ha anat dins per poc. Durant el primer quart d'hora els de Cortés han buscat els forats entre l'estreta defensa balear, que esperava l'errada rival per llençar-se al contraatac.

Juan Miranda, autor d'un doblet en el partit anterior, ha fet l'únic i decisiu gol que ha posat les coses molt difícils pels balears. Absolutament desmarcat a la banda esquerra, ha rematat una llarga assistència des de l'altra banda de Sergio Gómez i ha fet el 0 - 1 per la Selecció. Poc abans del descans, el porter balear ha estat molt encertat aturant un xut de Ricard Sánchez, després que aquest arribés gairebé a la línia de fons.

Els balears no han gaudit d'ocasions clares de gol i han deixat inèdit el porter català, Mario Méndez. Només una falta perillosa a la frontal de l'àrea hauria pogut donar opcions als illencs, però el xut de Calafell ha marxat fora. Mihaylov, el davanter català, ha provat de superar el porter rival amb una pilota picada en la darrera ocasió clara de la Selecció, però la rematada ha marxat un pèl alta.

Amb els resultats d'avui les seleccions aconsegueixen col·locar a les respectives finals tant l'equip masculí com el femení. Els de Cortés disputaran la final de la Copa Coca-Cola demà a les 9:30 contra la selecció gallega, l'altra classificada de la fase final.