La Selecció masculina cadet, campiona de la Copa Coca-Cola
Notícies Generals | 12/06/2016
Els de Cortés s'han imposat a la selecció gallega amb un contundent 0 - 4

Galícia: Pablo González, Alejandro Figueroa (Carlos López, 39'), Iván Pérez, Carlos Gamallo, César Rodríguez, Javier Armas (Lois Rodríguez, 39'), Sergio Otero, David Rojo, Manuel Ramos, Víctor Vilariño (Pablo Martínez, 34'), Martín Diz

Catalunya: Adrià Rojas, Ricard Sánchez (Dzhoshkun, 20'), Juan Miranda, Sergi Bas, Biel Pla, Marc Gulias, Arnau Tortosa, Aleix Díaz (Flavio Ruggeri, 30'), Sergio Gómez, Jofre Cherta, Joan Serrallonga (Raúl Manso, 20')

Gols: Dzhoshkun (0 - 1, 25'), Gulias (0 - 2, 32'), Dzhoshkun (0 - 3, 35'), Sergio Gómez (0 - 4, 36')

Targetes: Raúl Manso (29'), Sergio Otero (30')

La Selecció masculina cadet s'ha proclamat campiona de la Copa Coca-Cola de seleccions autonòmiques després de vèncer la selecció gallega per  zero gols a quatre en la final. Després d'una primera part sense gols, la Selecció s'ha desfermat i ha anotat quatre gols en pràcticament 15 minuts.

Un cop més, els de Cortés no han donat opcions al rival. Durant els primers minuts de joc, ha tornat a ser Miranda qui ha portat de corcó la defensa gallega. En el minut 5 i en el 10 ha protagonitzat les primeres accions clares del conjunt català, enviant primer una centrada enverinada que ha anat fora i rematant una assistència de Sergio Gómez que ha marxa fregant el pal dret de la porteria.

Pocs minuts abans del descans ho ha provat el conjunt gallec amb una jugada assajada, i Gulias ha tancat el repertori d'ocasions català amb un xut a la mitja volta que tampoc ha trobat porteria. Amb la primera part dominada pel que fa a joc, possessió i ocasions, només faltava el premi del gol per la Selecció.

A la segona part, els gallecs han disposat d'una ocasió que ha desactivat Rojas amb una bona intervenció abans de rebre falta del davanter gallec. Els de Cortés han acabat de trencar la rereguarda i la segona part s'ha convertit en una pluja de gols. En el 25, Dzhoshkun, que avui ha fet un doblet, ha inaugurat el marcador en rematar una assistència de Miranda. Amb la selecció gallega obligada a sortir de la cova, les passades en profunditat dels catalans han trobat constantment l'esquena de la defensa. En el 32, Sergio Gómez ha completat amb una passada d'esperó una excel·lent paret a la frontal de l'àrea que ha rematat Gulias a gol.

Dzhoshkun ha fet el tercer després de penetrar a l'àrea i de driblar el porter gallec, i Sergio Gómez ha tancat el marcador fent el quart després d'una bona jugada col·lectiva dels de Cortés. Amb aquest resultat, la Selecció s'ha proclamat campiona de la Copa Coca-Cola cadet i jugarà la final contra el club que resulti guanyador del campionat de clubs.