La Selecció Catalana sub 19 signa un clínic ofensiu davant del País Basc
FS Notícies | 26/01/2019
Els jugadors de Jorge Vargas han superat la Selecció del País Basc per 8 gols a 0 i han fet un altre pas de gegant cap a la consecució d'un bitllet per disputar la Fase Final del Campionat d'Espanya de Madrid.

Catalunya sub 19
8 - 0
País Basc sub 19
Borja Puerta, Bernat Povill, Marc Vinyals, David Peña, Xavi Jaén, Alejndro Cerón, Dylan Moreno, David Segovia, Iñaki Roses, Alex Lacambra, Víctor Cecilia i Adrián Hurtado.
Aitor Narvarte, Jon Puente, Sergio Carranza, Inhar Torres, Álvaro Alonso, Asier Mujika, Jokin Rayo, Oier Saenz Azkunaga, Gorka Liendo, Alejandro Alonso, Paul Ruerda i Pablo Ortiz.
1-0 Alejandro Cerón (10’); 2-0 David Segovia (10’); 3-0 Alejandro Cerón (12’); 4-0 Víctor Cecilia (17’); 5-0 Xavi Jaén (19’); 6-0 Víctor Cecilia (32’); 7-0 Dylan Moreno (36’) i 8-0 Bernat Povill (36’).

Oier Saenz (32')
Xavier Garcia Sánchez i Víctor Pasamontes Remisa (àrbitres principals); Javier Bellido Zambrana (àrbitre assistent).

Festival ofensiu català. La Selecció Catalana sub 19 de Futbol Sala ha sortit al parquet del Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell amb un objectiu molt clar: encarrilar com més aviat millor la victòria per evitar possibles ensurts del País Basc. Els jugadors de Jorge Vargas han dominat el ritme del partit des del xiulet inicial, cuidant la pilota en les seves primeres possessions, madurant les jugades amb paciència i buscant forats per castigar la defensa dissenyada per José Luis Corraleche.

10 minuts. Això és el que ha trigat Catalunya a fer mal amb tres dards determinants gairebé consecutius. Alejandro Cerón ha inaugurat el lluminós de Martorell  amb una rematada des de la banda dreta que ha tocat en un defensor i que s’ha acabat colant al fons de la porteria defensada per Aitor Narvarte (1-0). La diana de l’ala del Barça Lassa ha obert l’aixeta dels de Jorge Vargas, que han continuat perforant la xarxa rival amb quatre dianes més abans d’arribar al descans. David Segovia ha anotat el 2 a 0 en la següent jugada, Alejandro Cerón (doblet) ha fet el tercer al minut 12, Víctor Cecilia ha continuat la festa amb el quart al 17 i, en última instància, Xavi Jaén ha signat el 5 a 0 (19’) per posar el punt final al primer assalt.

A la represa, les revolucions han baixat tímidament, però això no ha impedit a Catalunya seguir amb el seu clínic ofensiu. Víctor Cecilia ha posat el segell al 6 a 0 al minut 32 de partit, segona diana del pivot català, i el combinat de Jorge Vargas no s’ha aturat fins arribar als vuit gols. L'ala-pivot català, Dylan Moreno, ha marcat el setè al minut 36 (7-0) i Bernat Povill ha posat la cirereta del pastís només uns segons més tard (8-0).

Amb aquesta gran victòria, Catalunya sub 19 aconsegueix el seu segon triomf en aquesta Fase Prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques i segueix amb pas ferm cap a l’objectiu d’aconseguir el bitllet per la Final a 4 de Madrid.

Tal com ha succeït en tots els partits de la Fase Prèvia d'aquest divendres, abans de la disputa del matx entre Catalunya sub 19 i el País Basc, s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Julen, el nen de 2 anys que ha estat trobat sense vida aquesta matinada al Pou de Totalán (Màlaga).

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els encontres, està disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada de la pàgina web, o bé, fent clic aquí.