La Selecció Catalana Sub 14 comença entonada
Ebrima Tunkara, per partida doble, i Robert Oliveras han estat els golejadors en la victòria contra Andalusia (3-0) en l’estrena del Campionat d’Espanya.

Catalunya
3 - 0
Andalusia
Catalunya
Pablo Peña; Guiu, Ahmed, Abel, Etham, Robert, Ian, Aitor, Chacón, Ebrima i Ruslan.
Andalusia
Izan, Dani González, Cristian, Murcia, Ishak, Dani Romero, Hugo Gomez, Raul, Plaza, Tiago i Juanito.

1-0 Ebrima Tunkara (29'), 2-0 Robert Oliveras (40'), 3-0 Ebrima Tunkara (70')

Jorge Álvarez Dorado assistit per Juan Carlos Prieto Martínez i Jesús María García Velasco.

La Selecció Catalana Sub 14 masculina comença amb bon peu la primera fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Granada. Els catalans han aconseguit la victòria contra Andalusia en la primera jornada de la fase de grups que significa un pas important per superar la ronda. El primer temps ha estat de domini altern entre ambdós equips. Pablo Peña, el porter del conjunt dirigit per Oriol Vila, ha fet una bona intervenció per evitar el gol de falta andalús en els primers compassos. Catalunya, però, ha arribat al descans amb victòria per la mínima a causa del gol de penal transformat per Ebrima Tunkara en el minut 29.

A la represa, els quadribarrats han començat amb una marxa més posada i Robert Oliveras, a la sortida d’un córner, ha aprofitat una pilota rebotada dins l’àrea per a marcar. Han estat els millors moments de la Selecció amb un gran domini de la pilota i oportunitats de perill. Amb el pas dels minuts, però, Andalusia ha fet un pas endavant i és quan ha aparegut Pablo Peña, el porter català, amb un parell d’aturades claus per evitar la diana local.

Ebrima posa el punt final

En la darrera jugada del partit, Ebrima Tunkara ha tret la vareta màgica a passejar amb una gran jugada individual que ha acabat en gol. Catalunya s’ha imposat finalment a Andalusia per 3 a 0. El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, ha assistit al partit. El pròxim enfrontament serà aquest dissabte contra Cantàbria (10.00h) en la segona i última jornada de la primera fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.