La Selecció Catalana sub 12 s'agrada i agafa bones sensacions
Seleccions | 18/04/2023
El combinat de Rafa Beltrán ha superat amb nota (6-0) el partit preliminar al Campionat d'Espanya a finals de mes.
6 - 0
DAMM, C.F.
Alexander, Minguk Lee, Alexandru Grigorii, Aritz, Pol Sabadi, Dragos Bivol, Daniel Díaz, Pol Pallarès, Mamadou Keita, Hugo Chacón i Héctor. També han jugat Lluc Segarra, Aitor Rivera, Mamadou Coulibaly, Victor i Kalilou.
DAMM, C.F.
Leo Ballart, Pol Amat, Pau, Benja Castella, Tamer, Edgar Dura i Oscar Quiñones.
Dragos (1-0, 10'), Mamadou Coulibaly (2-0, 16'), Mamadou Coulibaly (3-0, 38'), Hector (4-0, 47'), Mamadou Keita (5-0, 50) i Kalilou (6-0, 52')

Santiago Giménez Bellmunt

Espectadors: Complex Municipal d'Olímpia, 300 persones

La selecció catalana sub 12 masculina ha exhibit el seu potencial davant l'Aleví del CF Damm en un partit de preparació per al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els catalans han dominat d'inici a final amb autoritat, sense concedir pràcticament cap ocasió.

La sub 12 s'ha avançat al primer quart mitjançant Dragos Bivol després d'avisar en un parell d'ocasions la porteria cervesera. Rafa Beltrán ha proposat un partit amb protagonisme i domini de pilota per al seus futbolistes. El 2 a 0 arribaria en una rematada de cap ajustada al pal de Coulibaly, assistit per Dani Díaz amb una centrada lateral. Circulació molt fluïda de Catalunya que no es precipitava davant un CF Damm ben ordenat a camp propi que intentava buscar el contraatac a través del seu timó al mig del camp, Tamer

Catalunya es deixa anar en els dos darrers quarts

Després de més de 20 minuts sense gols, Rafa Beltrán ha sacsejat l'equip i a l'equador del tercer quart, Coulibaly tornava a enviar la pilota al fons de la xarxa aprofitant el refús del porter visitant. Poc a poc Catalunya s'anava engrandint i això ho ha reflectit al marcador. Pilota al pal de Pol Pallarès i a continuació Hector definia per fer el quart gol català. Dos gols en dos minuts per arrodonir el final. Primer, jugada individual de Mamadou Keita que etzibava el davanter culer al fons de la porteria, i després, cacau de Kalilou que se li esmunyia dels guants al porter del CF Damm

Victòria, bones sensacions i comunió de la sub 12 abans d'afrontar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Madrid del 29 d'abril a l'1 de maig