La Selecció Catalana Benjamí de Futbol Sala estrena el curs amb victòria
FS Notícies | 27/01/2019
Els jugadors de Jordi Barrero han superat aquest diumenge el FS Olesa per 4 gols a 1 i enceten la temporada 2018-2019 amb molt bones sensacions.
Catalunya
4 - 1
FS Olesa
Catalunya
Asier Pecero, Pau Moya, Luca Gamini, Nacho Melero, Gerard Cano, Gerard Blum, Roger Garcia, Lucas Fernández, Àlex Torrecillas, Oriol Morros, Arnau Lavilla i Oriol Anguita.
FS Olesa
Àlex Arnaiz, Nil Banquer, Adrián Ramos, Bernat Lara, Iker Fernández, Òscar Calafell, Roger Oliveras, Diego Jiménez, Aina Bel i Èric Dominguez.
1-0 Luca Gamini (3'); 2-0 Luca Gamini (14'); 3-1 Luca Gamini (17') i 4-1 Lucas Fernández (27').

2-1 Bernat Lara (17').
Denís Moreno (àrbitre principal) i Míriam Garcia (àrbitra assistent).

Debut i victòria. La Selecció Catalana Bennjamí ha signat aquest diumenge el seu primer partit de la temporada 2018-2019. Ho ha fet davant de l'Aleví del FS Olesa en un matx de preparació en què els jugadors de Jordi Barrero han començat com una exhalació i amb una idea molt clara: atacar la porteria dels olesans i generar accions constants de perill. Els catalans han agafat el paper d’equip creador i proactiu des del xiulet inicial, atacant amb ambició, construint jugades amb paciència i amplitud, i no concedint cap facilitat al conjunt dirigit per Albert Lobo.

L’alegria ofensiva dels catalans ha tingut recompensa ben aviat, concretament al minut 3 de la primera meitat, quan Luca Gamini ha aprofitat el refús d'un xut de Catalunya al pal per empentar la pilota al fons de la porteria i fer pujar l’1 a 0 al marcador. Lluny de tirar-se enrere i adoptar una posició defensiva, els olesans han mantingut la compostura i, a poc a poc, s'han anat sentint més còmodes sobre el parquet del Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell, una circumstància que ha permès als d’Albert Lobo gaudir de les seves primeres arribades.

Tot i la millora de l'Olesa, els catalans han tornat a donar un cop d’autoritat. Ho han fet, novament, gràcies a una aparició estel·lar de Luca Gamini, que ha tornat a ser determinant en el desenvolupament del matx amb un xut que ha acabat amb la pilota al fons de la porteria d’Àlex Arnaiz (2-0) just abans del descans.

Els olesans han reaccionat a la represa amb un magnífic gol de Bernat Lara des de la banda esquerra. El jove jugador del conjunt dirigit per Lobo ha engaltat una gran rematada des de més enllà del límit de l'àrea que ha entrat per l’escaire dret de la porteria de Gerard Cano al minut i mig de la segona part. Sense temps per pair el 2 a 1, Luca Gamini ha tornat a entrar en escena per fer el que millor sap fer: marcar diferències. El jugador de l’Industrias Santa Coloma ha rubricat el seu “hat-trick” particular amb una rematada molt precisa que ha fet pujar el 3 a 1 al marcador.

Als jugadors de Jordi Barrero encara els quedava pólvora per enviar més pilotes al fons de la xarxa rival. En aquesta ocasió li ha tocat el torn a Lucas Fernández, que ha posat la cirereta del pastís amb el quart i definitiu gol després d'aprofitar un refús del porter de l'Olesa, Iker Fernández, per acabar de segellar el primer triomf de la temporada de l'equip Benjamí.