La selecció catalana absoluta en el Memorial Eulogio Garcia
FS Notícies | 02/02/2014
El Marfil Santa Coloma guanya, per la mínima, el I Memorial Eulogio Garcia contra la selecció catalana, en el homenatge al que va ser el massatgista del club.

La selecció catalana absoluta ha participat al I Memorial Eulogio Garcia, que organitza el Marfil Santa Coloma, i que s'ha celebrat el diumenge 2 de febrer, a les 18 hores, al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet.

MARFIL SANTA COLOMA 4 - 3 CATALUNYA

MARFIL SANTA COLOMA: Isaac, Rubén, Sepe, Adolfo i Dani Salgado. També han jugat: Rafa López, Lluc, Eric, A. Segura, Panocha, Didac i Jordi Sanchez.

CATALUNYA: Pol, Julio, Javi Rodríguez, Juan Carlos i Héctor. També han jugat: Marc Tolrà, Pol Pacheco, Marc Areny, Alejandro Verdejo i Julio Gracia.

GOLS:  0 – 1 Marc Arenys (min. 7), 1 – 1 Lluc (min. 9), 2 – 1 A. Segura (min. 12), 2 – 2 Julio (min. 37), 3 – 2 Dani Salgado (min. 38), 3 – 3 Marc Arenys (min. 38) i 4 – 3 Adolfo (min. 39).

ÀRBITRES: Sr. García-Donas Salvador i Sr. Moreno Millán.

CRÒNICA: El partit que ha ofert el Marfil Santa Coloma contra la selecció catalana absoluta ha ofert un bon espectacle i un gran homenatge al desaparegut Eulogio García.

A l'inici del partit, el directiu de la LCFS, el Sr. Ramon Marcial, ha fet entrega d'una placa commemorativa a la viuda de l'Eulogio, Luisa, la qual ha presidit el partit i ha realitzat la sacada d'honor.

Al llarg del partit ha predominat clarament el joc ofensiu. Catalunya s'ha avençat al marcador amb un gol de Mar Areny, però el Marfil només ha necessitat dos minuts per empatar i, a més, ha marxat al descans amb una avantatge al marcador.

En el segon temps la selecció catalana ha continuat lluitant i al minut 37, Julio ha aconseguit l'empat.  A continuació, Dani Salgado, de cap, ha tornat a trencar el partit .

El Javi Rodríguez, després d'una gran acció individual, ha tornat a posar les taules al marcador però, uns segons després, i ja amb el porter jugador, el Marfil ha aconseguit en un atac amb superioritat, marcant el definitiu 4 a 3.

FOTOGRAFIES: Cedides pel Marfil Santa Coloma