La selecció absoluta de Lleida contra l'Inter Movistar
FS Notícies | 29/01/2014
En motiu de la gira que està realitzant l'Inter Movistar per les terres de Lleida, la selecció absoluta catalana del territori ha disputat un partit amistós contra l'equip que milita a 1a Div.Nacional

La selecció territorial de Lleida absoluta s'ha enfrontat, aquest dimarts 28 de gener de 2014, contra l'equip Inter Movistar, el qual milita a 1a Divisió Nacional de Futbol Sala, en un partit amistós que entra dins la gira que realitza l'Intermovistar per les terres de Lleida.

La selecció de Lleida sènior, abans de la disputa del partit, ha realitzat dos sessions d'entrenament per a la preparació d'aquest. Concretament, un el diumenge 19 de gener al Pavelló de Torrefarrera, i l'altre el diumenge 26 de gener al Pavelló d'Alcarràs.

El tècnic de la selecció abosluta de Lleida, el Sr. Josep Mateu, juntament amb el segon entrenador, el Sr. Pere Molina, van confeccionar la següent llista de convocats de la selecció catalana absoluta de Lleida:

Partit amistós: CATALUNYA 0 - 7 INTER MOVISTAR

Dimarts 28 de gener de 2014, a les 20:45 hores, al Pavelló d'Alcarràs

CATALUNYA: Castro, Fontanet, Gabi, Martí i Nacho. També han jugat: Roc, Joan, Alís, Llauradó, Esquerda, Moha i Sergio.

INTERMOVISTAR: Amado, Tobe, Murga, Rafa i Modrego. També han jugat: Borja, Rivillos, Ivan, Torrado, Amorós i Moreno.

GOLS: 0 - 1 Tobe (min. 4), 0 - 2 Modrego (min. 14), 0 - 3 Rafael (min. 15), 0 - 4 Rivillos (min. 17), 0 - 5 Modrego (min. 18), 0 - 6 Borja (min. 19), 0 - 7 Rivillos (min. 25)

CRÒNICA: La selecció catalana absoluta territorial de Lleida, formada per jugadors dels equips participants a les lligues de Divisió d'Honor i 1a Catalana, s'ha enfrontat a l'Inter Movistar, actual líder de la 1a Divisió Nacional de Futbol Sala.

La diferència de potencia entre els dos equips era molt gran, ja que, l'Inter Movistar disposava a les seves files de jugadors amb molta experiències i que ho han guanyat tot en el món del futbol sala.

El partit ha començat amb molta igualtat i els lleidatants han tingut una bona ocasió als primers instants de partit que el porter Amado ha salvat. A continuació, la primera ocasió que ha arribat per l'Inter Movistar amb un gran xut de Tobe ha suposat el primer gol que inaugurava el marcador.

Tot i que la selecció de Lleida ho ha seguit intentant, l'Inter Movistar portava el ritme del partit i, ha estat a les acabaell de la primera part quan, la selecció de Lleida no ha pogut matenir el ritme imposat pels ivistant i en els darrers cinc minuts de la primera part ha encaixat cinc gols.

A la segona part, la selecció de Lleida ha sortit en busca del gol de l'honor però, malgrat les ocasions de què ha diposat, no ho ha pogut aconseguir. En canvi, sí que ha marcat l'Inter Movistar per mediació de Rivillós que, en un xut de mitja pista, vienet avançat al porter, ha posat el 0 a 7 definitiu.

El partit ha estat molt atractiu pels espectadors que han omplert el pavelló d'Alcarràs, amb 700 persones.

Aquest partit ha suposat una gran festa pel futbol sala lleidetà que ha vist de ben aprop un equip com és l'Inter Movistar, equip punter del futbol sala mundial.