La representació catalana als Campionats d’Espanya de clubs de futbol sala
FS Notícies | 06/06/2023
L’Aleví del Covisa Manresa FS, l’Infantil de l’Industrias Santa Coloma, el Cadet del Barça; l’Infantil femení del CFS Eixample, el Cadet femení del Futsal Mataró CE, i el Juvenil femení del CN Caldes FS, a la fase final dels Campionats d’Espanya de clubs.
Industrias Santa Coloma

Els resultats del Campionat d’Espanya de clubs. Aquest cap de setmana es va disputar la fase prèvia dels Campionats d’Espanya de clubs de futbol sala de les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, i Aleví femení, Infantil femení, Cadet femení i Juvenil femení. Dels campions catalans que van participar en els Campionats d’Espanya, l’Aleví del Covisa Manresa FS, l’Infantil de l’Industrias Santa Coloma, el Cadet del Barça, l’Infantil femení del CFS Eixample, el Cadet femení del Futsal Cartonajes Pans Mataró CE, i el Juvenil femení del DFC ePOWER CN Caldes FS, van aconseguir el bitllet a la fase final dels Campionats d’Espanya de clubs. Per la seva banda, el Benjamí de l’Industrias Santa Coloma i l’Aleví femení de l’AE Les Corts UBAE van quedar eliminats.

En categoria Aleví, el Covisa Manresa FS van sumar un ple de victòries amb un balanç de 12 gols a favor i 1 en contra eliminant a l’Entreculturas Montesión, l’AD Sala 10 i l’Aurrea KE, en una fase prèvia disputada al Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa.

Covisa Manresa FSEn categoria Infantil, l’Industrias Santa Coloma també va sumar ple de victòries guanyant l’últim partit decisiu per 6 a 3 davant l’Aljucer ElPozo FS en una fase prèvia disputada a Múrcia. Al grup, els colomencs també van eliminar el CD Paídos Denia i el RTV Son Caliu Son Ferrer AT.

Industrias Santa ColomaEn categoria Cadet, el Barça va guanyar els tres partits amb un balanç total de 29 gols a favor i 6 en contra eliminant a l’AE Llevan de Manacor, a l’Alzira FS i el Coras Futsal Zaragoza, en una fase prèvia disputada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BarçaEn categories femenines, l'Aleví femení del CFS Eixample es va classificar com a segon del Grup A després de dos empats, amb una victòria i una derrota a les tandes de penals, i certificant el pas guanyant 8 a 0 davant el CD Xota.

CFS EixampleEn el Cadet femení, el Futsal Cartonajes Pans Mataró CE va guanyar els dos partits: 1-18 davant l’EDM Mota del Cuervo i 2 a 5 davant el Cesar Augusta FSF, en una fase prèvia disputada a Zaragoza.

Futsal Mataró CEFinalment, en categoria Juvenil femení, el DFC ePOWER CN Caldes es va classificar a la fase final com a segona de grup després de guanyar 1 a 4 davant l’UD Playas de Málaga FS i perdre 1 a 2 davant el LBTL Futsal Alcantarilla, en una fase prèvia disputada a Múrcia.

CN Caldes FSA més, en categoria Juvenil, el Barça es va classificar per a la fase final després de guanyar a la tanda de penals a l’AD Sala 10 mentre que l’AE Les Corts UBAE va caure eliminat en mans de l’Aljucer ElPozo FS.

D’altra banda, el Covisa Manresa FS va caure eliminat del play-off d’ascens a Segona RFEF Futsal després de perdre a Melilla a la tornada de les semifinals per l’ascens.