La repesca de les proves físiques pels àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 29/01/2024
La jornada de repesca va posar punt final a les segones i últimes proves físiques arbitrals de la temporada 2023-2024.
La repesca de les proves físiques pels àrbitres de futbol sala

Punt final a les proves físiques. El diumenge 28 de gener de 2024 va tenir lloc la repesca de les proves físiques de futbol sala. Una jornada organitzada pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF que tanca les segones i últimes proves físiques de la temporada 2023-2024 i que es va dur a terme al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell.

Dels 63 àrbitres convocats, es van presentat 58, dels quals, 56 van ser aptes i 2 no van ser aptes, o bé per lesió, o bé, per no arribar als temps marcats.

Les proves físiques del CTAFS són obligatòries per als àrbitres de totes les categories, excepte per als àrbitres assistents, i serveixen per mesurar el nivell físic dels col·legiats. Per això, els convocats han superat tres proves diferents:

PROVES FÍSIQUES DEL CTAFS

  • 'Triafs': Es persegueix controlar la resistència mitjançant un test en el que es corra de manera frontal i lateral amb descansos intermitents
  • 'Sprints 3x30': Mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, igual que la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala.
  • 'Habilitat 'T''': Controlar l’habilitat i destresa dels canvis de ritme i moviments en distàncies curtes.

Tota la informació sobre el CTAFS es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web o bé, fent clic AQUÍ.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.