La repesca de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 02/10/2023
La jornada de repesca va posar punt final a les primeres proves físiques arbitrals de la temporada 2023-2024.
La repesca de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala

Punt final a les primeres proves físiques. El dissabte, 30 de setembre de 2023 va tenir lloc la repesca de les proves físiques dels àrbitres de futbol sala. Una jornada organitzada pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF que tanca les segones i darreres proves físiques de la present temporada 2023-2024. Una jornada que va tenir com a epicentre el Pavelló Muncipal Ca N’Arimon de Mollet del Vallès.

Dels 36 col·legiats citats, se n’han presentat 32, dels quals 27 han estat aptes i 5 no han superat les proves, o bé per lesió, o bé, per no arribar als temps marcats.

Les proves físiques del CTAFS són obligatòries per als àrbitres de totes les categories, excepte per als àrbitres assistents, i serveixen per mesurar el nivell físic dels col·legiats. Per això, els convocats han superat tres proves diferents:

PROVES FÍSIQUES DEL CTAFS

  • 'Triafs': Es persegueix controlar la resistència mitjançant un test en el que es corra de manera frontal i lateral amb descansos intermitents
  • 'Sprints 3x30': Mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, igual que la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala.
  • 'Habilitat 'T''': Controlar l’habilitat i destresa dels canvis de ritme i moviments en distàncies curtes.

Tota la informació sobre el CTAFS es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web o bé, fent clic AQUÍ.

GALERIA D’IMATGES

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.