La pròrroga decideix la selecció finalista
FS Notícies | 07/03/2015
La selecció catalana sub 21 femenina es queda sense opcions de jugar la final del campionat d'Espanya després de caure a la pròrroga contra la Comunitat Valenciana.

CATALUNYA: Nerea Vilalta Ruiz, Elisabet Carrasco Bonet, Marina Benete Montufo, Alícia Benete Montufo, Leire Aguiar Da Rocha, Mariona Olivella Bas, Sara Hernández Viadero, Berta Ramos Serrano, Cèlia Catà Vilà, Iris Amaro Alonso, Mònica Utrilla Montserrat i Belén Entrena García.

COMUNITAT VALENCIANA: Ana Belen Romero Perez, Judith Mateu Agullo, Esther Lauri Castello, Saray Fastima Pellejero Serrano, Margarita Guerrero Selva, Elena García Martos, Elena Sanchis Lopez, Andrea Palanca Collado, Patricia Manglano Perez, Chikage Kichibayashi, Andrea Castelló Cano i Aida Frances García.

GOLS: (2a part) 1 - 0 Bet (min. 10), 1 - 1 Mariona (min.14 (p.p.). (Prórroga) 1 - 2 Ángela (min.1).

CRÒNICA: Després de superar amb solvència una fase prèvia contra el País Basc i La Rioja a Rubí, la selecció catalana sub 21 femenina ha viatjat a la Regió de Múrcia per disputar les semifinals d'aquest Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials que se li resisteix.

El rival semifinalista ha estat la Comunitat Valenciana, una selecció que ha sortit amb una bona defensa. Tot i així, Catalunya ha pressionat amb força, cosa que li ha permès tenir diverses ocasions de gol durant el transcurs dels primers minuts de joc.

Aquesta pressió ha cedit a patir del minut 10, quan les catalanes han acumulat les cinc faltes. D'aquesta manera s'ha arribat a la mitja part sense moure's el marcador.

En el segon temps Catalunya ha aconseguit agafar les regnes del partit i ha pujat el ritme del joc, aconseguint així, al minut 10, per mitjà de Bet, el primer gol del partit. Amb l'avantatge les catalanes ho tenien tot de cara per afrontar els minuts restants, però, una jugada desafortunada ha provocat que, a falta de 4 minuts pel final, Catalunya s'hagi marcat un gol en propia porteria que ha donat ales a les seves rivals.

Amb l'empat en el marcador s'ha procedit a disputar-se la pròrroga per decidir quina de les dues seleccions passava a la gran final. En el primer minut, en una falta comesa al límit de l'àrea ha estat aprofitada per les valencianes que han marcat el segon gol. Catalunya s'ha defensat jugant de cinc i intentant-ho però, amb el marcador d'1 a 2 s'ha finalitzat el partit que ha donat el bitllet per la final a la Comunitat Valenciana.