La nova Lliga E-Futbol virtual comença a rodar
Notícies Generals | 17/09/2020
L’FCF engega una nova modalitat de competició, la Lliga E-Futbol, en què hi podran participar fins a 8.000 federats i federades de manera online, amb qualsevol equip.
La nova Lliga E-Futbol virtual comença a rodar

La Federació Catalana de Futbol està d’estrena, i és que a principis del mes de novembre es posarà en marxa una nova modalitat de competició: la Lliga E-Futbol. Es tracta d’una lliga regular, que es disputarà al llarg de la temporada 2020-2021, en format online. Hi podran participar, de manera exclusiva, fins a 8.000 federats i federades a partir dels 10 anys, i l’accés es farà a través del perfil personal del Portal del Federat.

Cada participant podrà escollir un equip per competir en aquesta nova lliga virtual, tenint l’ocasió de proclamar-se com el millor jugador o jugadora del FIFA 20 de PlayStation a Catalunya. A més a més, com si es tractés d’una lliga presencial, el calendari de partits serà en cap de setmana. Així mateix, els millors enfrontaments es podran veure per streaming a la nova FCF TV, en els nous models Smart TV de Samsung i LG, i a la pàgina web fcf.tv.

La competició tindrà quatre divisions, que s’establiran segons el nivell dels jugadors i jugadores, i constarà de tres fases diferenciades: una primera de classificació, seguida per la fase regular i, per acabar, una fase final. En el cas de les semifinals i finals sí que tindran un format presencial, i els guanyadors o guanyadores obtindran premis importants. A la vegada, seran guardonats a les Nits dels Campions, que se celebren un cop acabada la temporada arreu de Catalunya, on es premien els campions de cada categoria.

D’altra banda, dins del web federatiu, a l’apartat ‘Futbol’,  s'ha creat una secció específica que contindrà tota la informació relacionada amb la nova competició virtual. La Lliga E-Futbol és una de les novetats més destacades dels nous projectes digitals de la Federació Catalana de Futbol, que amb aquest llançament es converteix en una de les federacions de futbol pioneres amb una competició reglamentada de futbol virtual. Properament, s’obrirà el període d’inscripció per a poder participar-hi.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.