La Mutualitat Catalana de Futbolistes, serveis mèdics de primer nivell per als federats i federades
Mutualitat FCF | 17/11/2020
El fisioterapeuta Jaume Escolán, el traumatòleg Gilbert Steinbacher, i l’ecògrafa Marta Rius ens apropen, a través de l’FCF TV, les tasques que realitzen diàriament.
La Mutualitat Catalana de Futbolistes, serveis mèdics de primer nivell per als federats i federades

Amb el ferm propòsit d’oferir el millor servei als seus federats i federades, la Mutualitat Catalana de Futbolistes compta amb uns professionals mèdics de primer nivell que treballen diàriament per ajudar els jugadors i jugadores lesionats perquè puguin tornar a jugar a futbol i futbol sala amb les màximes garanties possibles.

El fisioterapeuta Jaume Escolán explica que “tenim tres torns diferents -de 9 a 13h, de 13 a 16h  i de 16 a 20h- i disposem d’equipaments per abaixar la inflamació com la magnetoteràpia. Per la següent etapa de la rehabilitació, quan el pacient es troba millor, comptem amb bicicletes estàtiques. A més, també tenim màquines per treballar la potenciació muscular”.

Per la seva banda, el traumatòleg Gilbert Steinbacher assegura que “cada dia tracto pacients amb moltes ganes de tornar a jugar a futbol. En aquest sentit, tenim la gran sort que l’esport, en aquest cas el futbol, serveix com a motivació perquè els nois i noies facin una bona recuperació per tornar a la pràctica esportiva en les millors condicions possibles”.

Al seu torn, l’ecògrafa Marta Rius afirma que “som dos doctors que treballem realitzant ecografies. El pacient pot venir a fer-se una ecografia directament amb nosaltres o derivat per altres metges de la Mutualitat per valorar una lesió muscular, tendinosa o lligamentosa”. A més, destaca que “som un centre de referència per realitzar ecografies d’altres centres mèdics que depenen de la Mutualitat”.Consulta el manifest 8 de març
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.