La millor versió de la sub 16 supera amb solvència al CF Damm
Seleccions | 04/02/2020
La Selecció Catalana sub 16 masculina s’imposa per 4 a 0 a un combatiu rival en un partit on ha dominat tots els aspectes del joc.
4 - 0
DAMM, C.F.
Marc Dolz, Biel Vicens, Ángel Alarcón, Pere Haro, Carles Garrido, Xavier Rufo, Haroune Rachide, Manel Beneite, Carlos Alemán, Àlex Garcia i Pedro Peña. També han jugat: Jan Danés, Gerard González, Pablo Paéz, Ilias Akhomach, Fèlix Martí, Lancinet Kourouma, Roger Martínez, Nicolás Olmedo, Iker García, Iván Rodríguez i Mamadou Moustapha.
DAMM, C.F.
Eduard Mohedano, Juan Camilo Lastra, Pau García, Iker Bermúdez, Addisu Fernández, Mario Pérez, Mesfin Roda, Sergio Oriol, Abdellah Raihani, Nabil Ghailán i Alejandro Sierra. També han jugat: Álex Rodrigo, Álvaro Aljama, Axel Espinola, Marc Bayona i Marc Delgado.
Ángel Alarcón (1-0, 25'); Haroune Rachide (2-0, 32'); Àlex Garcia (3-0, 46'); Carles Garrido (4-0, 59').

Wahib Agdaouli (àrbitre principal), i Noufal Rais i Yassin Rahmouni Ibrahimi (àrbitres assistents).

Exhibició coral. Una intensa i clarivident Selecció Catalana sub 16 masculina ha doblegat per 4 a 0 el CF Damm en un encontre on s’ha mostrat superior al rival de principi a fi. Els de Rafael Beltran han llegit perfectament el duel, explotant la potència i verticalitat dels seus davanters i mostrant-se sòlids i contundents en defensa. Una victòria treballada que dona confiança al grup quan queden poques setmanes per disputar la segona fase del Campionat d’Espanya.

Intensa, valenta i incisiva. Així ha sortit la Catalana al Complex Olímpia de Sabadell per enfrontar-se al CF Damm en un nou amistós. La primera ocasió de gol clara de l’encontre ha estat un xut amb rosca d’Ángel Alarcón que s’ha estavellat al pal esquerre de la porteria visitant. Després de diverses arribades perilloses, ha estat novament Alarcón, molt murri, qui ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per inaugurar el marcador. Set minuts més tard, Haroune Rachide ha ampliat diferències en culminar amb èxit un vertiginós contraatac, ajustant la pilota a la base del pal esquerre.

A la represa, la Selecció ha continuat dominant amb fermesa el matx, gaudint de la possessió de la pilota i buscant la profunditat dels seus jugadors més ofensius. Quan només s'havia jugat un minut, Àlex Garcia ha finalitzat amb èxit una bona jugada col·lectiva que deixava el duel encarrilat. Per la seva banda, el CF Damm ha intentat reaccionar avançant les seves línies de pressió, però s'ha topat amb una Catalana molt sòlida en defensa. A falta de mitja hora per al final del xoc, Carles Garrido ha anotat el definitiu 4 a 0 que donava un merescut triomf a Catalunya.