La formació online continua aplicant-se a un nou curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C
Comitè Entrenadors | 30/03/2021
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra convocatòria per 1 nou Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS) continuant amb el format digital i semipresencial, per iniciar-se el mes de maig.
La formació online continua aplicant-se a un nou curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C

Nou curs d’entrenador de futbol sala Nacional C. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, després d’obrir recentment convocatòria per 2 Cursos Federatius d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1) i 1 Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2), obra inscripcions pel Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor Sala).

Un curs que proporciona la formació  bàsica de l’ensenyament de futbol sala per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores, i que anteriorment adoptava la nomenclatura de Curs de Monitor de Futbol Sala.

CONVOCATÒRIA CURS
Obertura convocatòria: a partir del dimarts, 30 de març de 2021
Tancament convocatòria:

fins el divendres, 14 de maig de 2021

CURS FEDERATIU D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C (MONITOR SALA)
Calendari: Del 18 de maig al 18 de juliol de 2021

A més, per conéixer l’agenda, la seu, els horaris i la convocatòria del Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pots accedir AQUÍ.

El format del curs continua sent online i es basa en una formació interactiva basada en la realitat, amb les següents característiques:

FORMAT ONLINE DEL CURS

- Una part teòrica impartida digitalment, on cada assignatura es composa d’un examen i una tasca

- Les tasques s’han de superar per poder accedir a l’examen final teòric online

- Amb la part teòrica superada, l’alumne haurà de duu a terme un examen pràctic final (*) presencial

- I, a més, l’alumne haurà d’acreditar “l’Aprenentatge Basat en la Realitat” (ABR) (*)(*)

(*) Aquesta prova consta d’una pràctica presencial a pista, per tal de posar en pràctica els concepts adquirits a la part teòrica del curs, que serà avaluada. Una prova pràctica amb data de realització pendent de confirmar.

 (*)(*) “L’Aprenentatge Basat en la Realitat” (ABR) consta d’unes pràctiques a un club federat durant el transcurs del curs, amb la finalitat de que l’alumne posi en pràctica tots els coneixements que va adquirint.

A continuació es detalla el preu del curs de referència:

PREU CURS
Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor Sala) 150€

El pagament s’efectuarà a través de la plataforma iSquad (RFEF) a l’àrea de l’alumne, abans de l’inici del curs.

Totes les gestions d’inscripció i matrícula als cursos de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol s’han de realitzar a través de la plataforma iSquad, de l'RFEF.

REGISTRE PEL CURS
A través de la plataforma iSquad

Abans de procedir a la inscripció a qualsevol curs cal afiliar-se a aquesta plataforma.

A continuació es poden consultar les instruccions per a la matrículació a la plataforma iSquad, de formació:

MANUAL D’INSTRUCCIONS
Instruccions per a la matriculació

Un cop l’alumne estigui matriculat al curs, haurà de demanar el certificat perquè el club corresponent pugui habilitar la llicència d’Aspirant de Monitor (AMI) i d’aquesta manera, l’interessat disposarà d’un llicència federativa amb el seu corresponent portal del federat i la seva cobertura mutual, que li permetrà dirigir des de la banqueta al mateix temps que s’està formant i completar el curs amb la tramitació del seu ABR.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.