La festa destinada als Prebenjamins de futbol sala
FS Notícies | 28/01/2018
A la Fase Final de Prebenjamins de futbol Sala, la festa exclusiva d’aquesta categoria, hi han participat 68 equips, els quals han disputat un total de 102 partits, a la Ciutat Esportiva de Blanes. Una jornada amb caràcter promocional.
La festa destinada als Prebenjamins  de futbol sala

Al llarg de la jornada d’aquest diumenge 28 de gener, s’ha celebrat la Fase Final de Prebenjamins de futbol sala, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Per setè any consecutiu, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha organitzat aquesta festa destinada als jugadors i jugadores prebenjamins per tancar la primera fase de la competició de Lliga de la categoria.

De 9.30 a 18.30 hores, les sis pistes de la instal·lació, han estat ocupades per 68 equips prebenjamins, i, a més, al llarg del matí, la pista blava, pels Promeses, per disputar, en una sola jornada, un total de 102 partits.

A continuació es poden consultar els 68 equips participants d’aquesta Fase Final de Prebenjamins 2018, distribuïts en 17 grups:

EQUIPS PARTICIPANTS FASE FINAL DE PREBENJAMINS 2018

L’àmplia representació d’equips d’arreu de Catalunya denota el bon estat en què es troba el futbol sala formatiu i que representa el futur del futbol sala català.

En aquesta 7a edició, s’ha optat per dividir la jornada en dos torns. Pel matí, 10 grups formats per 4 equips cadascun d’ells, han disputat un total de 60 partits, i, al migdia, han rebut, tots ells, un trofeu. Per la tarda, 7 grups formats per 4 equips cadascun d’ells, han jugat 42 partits, i amb la segona entrega de trofeus han tancant la jornada.

Un nou format que s’ha adoptat per facilitar tant a pares, com a jugadors, el poder gaudir d’aquesta jornada formativa sense haver de passar-se moltes hores en la instal·lació. Una iniciativa que s’ha valorat molt positivament: “El nou format amb dos torns de competició està molt encertat, ja que contribueix a amenitzar la jornada i és una ajuda per nosaltres, les famílies”, afirma el pare de l’Enric Cerdà, jugador del FS CN Caldes.

No hem d’oblidar que aquesta jornada té un caràcter promocional en tots els àmbits. Primerament, en la categoria participant, és a dir, els prebenjamins, als quals venen a gaudir de la seva festa, disputant 3 partits cada equip. Uns partits que han estat xiulats per àrbitres de la 6a promoció del CTAFS, per tal de promocionar-los i aconseguir que agafin més rodatge a les pistes. Finalment, cal tenir en compte que han estat presents els seleccionadors catalans de futbol sala per tal d’observar als jugadors prebenjamins i poder treure’n la selecció catalana benjamí de la present temporada que es confeccionarà per treballar i entrenar, però no per competir.

Aquest valor promocional de la Fase Final de Prebenjamins també és valorada pels propis pares, tal i com afirma la mare del Gustavo Anaya, jugador del FS Blanesport 83: “En aquesta etapa els infants només s’han de centrar en gaudir practicant futbol sala i no pensar en competir”.

Així doncs, aquesta 7a edició de la Fase Final de Prebenjamins ha tingut una gran acollida i els jugadors han gaudit d’una jornada de futbol sala. Mostra d’això és la satisfacció que han mostrat els propis pares, tal i com ha declarat el pare del Víctor Ortiz, jugador del FS Olesa: “Aquest esdeveniment és espectacular. Hi ha una gran organització que permet que jugadors i familiars només es centrin en gaudir i puguin disputar partits en un ambient impressionant”.

GALERIA D’IMATGES DE LA FASE FINAL DE PREBENJAMINS 2018 – MATÍ

GALERIA DIMATGES ENTREGA DE PREMIS - MATÍ

GALERIA D'IMATGES DE LA FASE FINAL DE PREBENJAMINS 2018 - TARDA

GALERIA D'IMATGES ENTREGA DE PREMIS - TARDAUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.