La FCF acull una classe magistral sobre disciplina esportiva
Notícies Generals | 15/03/2017
Els alumnes del Màster Internacional ISDE-FC Barcelona sobre Dret i Gestió Esportiva han visitat les instal·lacions de la FCF, destacant la seva modernitat i funcionalitat.
La FCF acull una classe magistral sobre disciplina esportiva

La Federació Catalana de Futbol ha acollit una classe magistral del Màster Internacional ISDE-FC Barcelona sobre Dret i Gestió Esportiva, en el marc del projecte FCB Universitas, Sport Innovation Hub. A la sessió informativa han participat alumnes procedents de diversos països, com ara Canadà, Àustria, Itàlia, Índia, República Dominicana, Veneçuela, Paraguai, Xile i Espanya.

La classe magistral ha estat impartida íntegrament en anglès pel membre del Comitè d’Apel·lació de la FCF, James Mckinnell. El Secretari General de la FCF, Oriol Camacho, ha donat la benvinguda als assistents i tot seguit ha presentat l’actual estructura federativa a la seva ponència. A continuació, l’assessor jurídic de la FCF, Joaquim Coch, ha destacat la importància de l’adequat assessorament jurídic en una federació esportiva.

Posteriorment, la membre de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, Núria Antonio, ha explicat les diverses campanyes federatives (‘Joc Net’, ‘Prou violència al futbol’, ‘Zero insults a la grada’) i ha detallat diverses actuacions portades a terme per l’esmentada Comissió.

Per concloure la jornada, Mckinnell ha exposat algunes qüestions tècniques relacionades amb la disciplina esportiva i els comitès. Els assistents han visitat les instal·lacions de la FCF i han comentat la dimensió de les activitats que s’organitzen, així com la modernitat i funcionalitat de la seu federativa.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.