La Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, en directe
FS Notícies | 15/10/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre L’Hospitalet Bellsport i el Futsal Vicentí CE, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional, amb victòria visitant per 2 a 8.

Partit d’alt nivell. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Sergio Manzano de Bellvitge per viure en directe el tercer streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 16.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre l’Hospitalet Bellsport i el Futsal Vicentí CE, duel corresponent a la cinquena jornada del grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 2 a 8.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero.

L’Hospitalet Bellsport – Futsal Vicentí CE | Divisió d’Honor Juvenil nacional – Jornada 5

Guió perfecte a la primera meitat del Futsal Vincetí CE, que al primer minut de partit ja s'ha avançat per mitjà de Carlos Fajardo. El conjunt visitant ha trencat el partit amb un joc vertical, ràpid i molt efectiu i, en dos tres minuts, s'han col·locat 0 a 5 a favor amb les dianes d'Albert Bergadà, Carlos Fajardo, David Ruiz i Jordi Anton. A l'equador del primer temps, el matx s'ha refredat fins que, als darrers segons de la primera meitat, Ian Herrerías ha col·locat el 0 a 6 al lluminós, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, el president de L’Hospitalet Bellsport, José Antonio Torres, i el vicepresident del Futsal Vicentí CE, Isidre Giralt, s’ha mostrat ambiciosos per aquesta temporada.

A la represa, L'Hospitalet Bellsport ha canviat la dinàmica amb el porter-jugador, però el Futsal Vicentí ha marcat dos gols més per mitjà de Carlos Fajardo i un altre en pròpia porteria. Amb orgull i treball, L'Hospitalet Bellsport ha trobat fortuna amb dos gols de Mario Fogued i d'Alex Calero, que han trobat recompensa a l'esforç i amb el 2 a 8 ha finalitzat el partit.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Carlos Fajardo, s’ha mostrat molt content per sumar la primera victòria del curs com a visitant.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent.