La delegació del Barcelonès busca la màxima representació i qualitat en els Campionats Comarcals
FS Notícies | 11/12/2022
Inici d'un nou projecte de la delegació del Barcelonès que duplica als seus responsables federatius, passant a ser un delegat i cinc subdelegats que cobreixen les tres zones de Barcelona.
La delegació del Barcelonès busca la màxima representació i qualitat en els Campionats Comarcals

Reestructuració i apropament als clubs. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha apostat per duplicar els responsables federatius a la delegació del Barcelonès, passant a ser 6 responsables dividits entre un delegat i cinc subdelegats que cobreixen les 3 subdelegacions del nord, centre i sud de Barcelona.

DELEGACIÓ DE BARCELONA
Delegat Javi Lerma
Subdelegat Barcelonès centre Marcos Robles
Subdelegat Barcelonès nord Luis Sanguino
Subdelegat Barcelonès nord Jamal Bissane
Subdelegat Barcelonès sud Francisco Javier Ibarra
Subdelegat Barcelonès sud José Antonio Torres

Aquest nou projecte es va engegar a l'estiu, amb una primera reunió entre tota l'estructura de la delegació del Barcelonès per explicar el funcionament i els objectius. Posteriorment, es va realitzar una segona reunió on es va duu a terme un exhaustiu estudi per realitzar un repartiment més equitatiu de clubs i equips a les tres zones de Barcelona.

La delegació del Barcelonès, des de la seva reestructuració a l'estiu, ha encetat el seu projecte contactant, primerament, amb tot els clubs de la zona; establint una base de dades per tenir el contacte d'un membre de la junta directiva i d'un coordinador del club; realitzant la presentació dels subdelegats i iniciant el treball d'scouting, tant de seleccionadors com jugadors pels Campionats Comarcals.

D'aquesta manera, es pilota un nou projecte dirigit pel directiu de l'FCF i de l'LCFS, Javi Lerma, el qual explica la gran finalitat d'aquesta reestructuració: "Una vegada passat el procés electoral ens hem tornat a constituir com a Junta Directiva, tant de l'FCF com de l'LCFS, i la idea principal ha estat estructurar-nos amb gent nova, per aconseguir renovar energies. L'objectiu que perseguim és el de treballar molt a prop dels clubs, dia a dia".

El Barcelonès és una de les delegacions amb màxima representació, ja que compta amb 89 clubs de futbol sala. Aquesta gran quantitat de clubs de la zona ha comportat realitzar aquest canvi, adoptant una nova distribució de clubs a la delegació: "Manegem un percentatge molt elevat sobre el número total de clubs inscrits a Catalunya i això comporta haver d'incloure més responsables federatius per donar un servei més proper", explica Lerma.

Aquesta reestructuració de clubs, tal i com explica Javi Lerma, s'ha realitzat per tal d'equiparar la quantitat d'equips i federats: "L'ànim d'aquesta distribució es basa en equilibrar el número de clubs, federats i equips en cadascuna de les 3 zones, així com respectar la zona geogràfica. D'aquesta manera aconseguim que hi hagi un treball equitatiu entre delegat i subdelegats".

Un treball que també té molt en compte els Campionats Comarcals:  "De cara als Campionats Comarcals hem treballat molt amb els clubs del Barcelonès que tenen base, amb equips masculins i femenins. Per tal de trencar amb la descompensació de clubs per zones, tenim en compte clubs que treballen la base i els clubs grans, no només per història, sinó també per la gran quantitat d'equips dels que disposen. Per tant, tractem que aquests clubs quedin ben distribuïts tant a nivell de qualitat com quantitat, buscant la màxima representació i qualitat".

Una vegada finalitzats els Campionats Comarcals, la delegació del Barcelonès de l'LCFS continuarà mantenint un contacte més personal i proper amb tots els clubs de la seva zona.

Tota la informació relacionada amb l’11a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala està disponible a l’apartat específic d’aquests Campionats Comarcals a través del baner que hi ha a la portada de futbol sala del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.

GALERIA D'IMATGES - Fase de grups (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - Fase de grups (Part 2)

GALERIA D'IMATGES - Fase de grups (Part 3)

GALERIA D'IMATGES - Fase final (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - Entrega de trofeus (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - Fase final (Part 2)

GALERIA D'IMATGES - Entrega de trofeus (Part 2)Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.