La delegació de Lleida acull una jornada formativa d'actualització i reciclatge
Notícies Generals | 19/06/2024
L'organigrama tècnic de les Seleccions Catalanes base ha impartit la sessió davant de 80 entrenadors assistents.
La delegació de Lleida acull una jornada formativa d'actualització i reciclatge

Nova jornada formativa d'Actualització i Reciclatge. Aquest dimarts a la tarda la delegació de la Federació Catalana de Futbol a Lleida ha acollit la sessió impartida per l'organigrama tècnic de les Seleccions Catalanes base, encapçalat pel coordinador, Fran Sánchez, davant de 80 entrenadors assistents. Aquestes jornades s'emmarquen dins el programa per obtenir el Certificat d'Actualització i Reciclatge pels entrenadors impulsat des de l’Àrea Tècnica de l’FCF. S'ha d'acreditar la càrrega lectiva obligatòria de 15 hores cada 3 anys perquè a partir de la temporada 2025/26 serà obligatori haver obtingut aquest certificat per tal de continuar disposant de llicència federativa d'entrenador/a, d'acord amb el previst a la Convenció Europea d'Entrenadors/es de Futbol de la UEFA, de la qual l'RFEF n'és signatària, i de conformitat amb el que disposa l'article 170.2 del seu Reglament General.

La formació contínua té com a objectiu actualitzar les competències dels entrenadors/es i tècnics/ques i promocionar l'aprenentatge continuat amb els màxims estàndards de qualitat. La jornada ha estat un èxit de participació i assistents amb les diverses ponències i la taula rodona com a punt final en què el responsable de l'Àrea Tècnica a Lleida, Enric Barri, ha fet de moderador.

Des de l'Àrea Tècnica de l'FCF s'ofereixen diverses jornades i cursos d'actualització i reciclatge totalment gratuïts i en format presencial per a totes les titulacions, federatives i acadèmiques, a excepció de les següents quatre llicències: UEFA PRO, UEFA FUTSAL B, GK B i GK A. Aquestes quatre titulacions es reavaluaran exclusivament a través de l'Escola Nacional d'Entrenadors de l'RFEF.  

L'obligació d'acreditar l'esmentada formació contínua s'exigirà amb una periodicitat de tres anys en què les 15 hores a cursar es podran computar en diferents jornades de, com a mínim 5 hores, que seran acumulables per tal d'assolir el còmput requerit.

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.