La Comunitat Valenciana debuta amb golejada i elimina a Canàries
FS Notícies | 12/04/2022
La Comunitat Valenciana ha guanyat per 8 a 2 a Canàries i es jugarà el pas contra Catalunya demà, a les 12.00 hores i en directe per l'FCF TV.
COMUNITAT VALENCIANA
8 - 2
CANÀRIES
Bruno Gil, Daniel Otamendi, Hector Martin, Juan Carlos Castera, Ignacio Garcia, Alberto Parreño, Aaron Gordiloo, Braulio Correal, Salvador Orts, Bruno Barea, Miquel Cabrera i Miquel Angel Laosa
CANÀRIES
Eduardo Hernández, Gael Aguilar, Bruno Florido, Hèctor Garcia, Mario Florido, Hugo Machado, Adrián Montes, Joaquin Breña, Pablo Reyes, Sameul Beneroso, Aimar Jesús Tejera i Garbeil Rodríguez
1-0 Hector Martín (9'); 2-0 Juan Carlos Castera (12'); 3-0 Alberto Parreño (16'); 4-0 Juan Carlos Castera (22'); 5-1 Miquel Cabrera (25'); 6-1 Bruno Barea (27'); 7-2 Hector Martin (33'); 8-2 Alberto Parreño (35')

4-1 Gael Aguilar (23'); 6-2 Pablo reyes (30')
Àrbitres principals: Youssef Boulachioukh i Juan Jose Calvo       Àrbitre assistent: Gerard Pla

La Comunitat Valenciana ha dominat el partit d’inici a final. El conjunt valencià ha tingut el control absolut del joc i ha generat moltes ocasions des del primer xiulet arbitral. Tot i això, Canàries s’ha defensat aferrissadament i ha tingut opcions d’obrir la llauna amb algun contraatac. Finalment, la selecció valenciana ha aconseguit trencar l’enteranyinat defensiu rival a l’equador de la primera meitat. Els valencians han continuat remant i a dos minuts pel descans vencien 3 a 0. No obstant això, els canaris han persistit i han aconseguit reduir diferències amb un gol a la sortida d’un córner a les portes de la mitja part.

A la segona part la Comunitat Valenciana ha continuat dominant i els canaris han reduït una mica la intensitat defensiva. Fruit d’això, els valencians han anat augmentant la renta de gols progressivament, fins a arribar al definitiu 8 a 2. Demà a les 12.00 hores, i en directe a l'FCF, C. Valenciana - Catalunya per decidir el bitllet cap a semifinals del Campionat d'Espanya

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.