La Comissió de Clubs segueix defensant el document únic
Notícies Generals | 17/09/2013
Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la FCF una nova reunió de la Comissió de Clubs que es va crear per tractar els problemes derivats de les inspeccions de la Seguretat Social als clubs de futbol.
La Comissió de Clubs segueix defensant el document únic

Durant la trobada, s'ha informat que el document únic en defensa de l'esport català, liderat per la UFEC i la Secretaria General de l'Esport, va entrar al Congrés dels Diputats el passat 26 de juliol amb la proposta de "regular reglamentàriament l'exclusió del camp d'aplicació del Règim de la Seguretat Social corresponent a les persones que el seu treball per compte aliè en clubs i entitats esportives sense ànim de lucre, en atenció a la seva jornada o a la seva retribució, pugui considerar-se marginal i no constitutiu de mitjà fonamental de vida, sempre que els ingressos derivats del mateix no arribin al salari mínim interprofessional".

També s'especifica que "mentre no entri en vigor la reforma que possibiliti l'adequació del marc normatiu, es mantindrà una moratòria en les actuacions inspectores de treball i Seguretat Social als clubs i a les entitats esportives sense ànim de lucre, en l'àmbit de l'esport no professional, i es paralitzarà la tramitació de les actes en curs".

La Comissió ha acordat que el futbol, de la mateixa manera que la resta de modalitats, ha de seguir el camí iniciat amb aquest document i es mantindrà a l'espera de la resolució.

A la reunió d'avui hi han assistit representants del Prat, el Santboià, el Pla d'en Boet, el Morell, el Mollerussa, l'Europa, el Base Vilanova, el Badalona i el Sant Andreu, així com el president de la FCF, Andreu Subies, els vicepresidents Joan Soteras i Josep Llaó, el Secretari General, Albert Baza, i Manel Atero del Gabinet Jurídic José Domingo Valls.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.