La Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita Contra la Violència celebra la primera reunió de l’any
La Sala d’Actes de la seu central de l’FCF, a Barcelona, acull l’acte, on s’han tractat diversos temes d’actualitat per totes les subcomissions.
La Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita Contra la Violència celebra la primera reunió de l’any

La Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita Contra la Violència de la Federació Catalana de Futbol ha realitzat aquest dilluns la seva primera reunió de l’any, a la Sala d’Actes de la seu central de l’FCF, a Barcelona. Durant l’acte, s’han tractat diversos temes d’actualitat per a totes les subcomissions que integren l’òrgan.

 

En la trobada, el coordinador de la comissió, Francesc Bartoll, ha posat en coneixement de tots els membres els expedients més significatius de les diferents subcomissions, mentre que el vicepresident de l’FCF Juanjo Isern ha informat de la celebració dels Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF, el pròxim dilluns dia 17 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, i de la disputa del partit entre la Selecció Catalana Absoluta i Jamaica, el 30 de març al Camp d’Esports de Lleida.

 

Per la seva banda, el responsable de les subcomissions d’Ètica Esportiva i de Xarxes Socials, José Luis Pérez Triviño, ha exposat la problemàtica actual en l’àmbit de les apostes i la seva influència en els menors d’edat.

 

Així mateix, el responsable de la subcomissió de Lluita Contra La Violència, Miquel Novell, ha presentat la proposta de modificació reglamentària per sancionar disciplinàriament els casos de contacte i captació de futbolistes menors d’edat, entre els temes amb major rellevància de la reunió.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.