La Comissió Assessora inicia el treball per implementar l’Agenda 2030 de l'FCF
Notícies Generals | 09/12/2020
L'FCF crea la Comissió Assessora de l’Agenda 2030, que orientarà en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
La Comissió Assessora inicia el treball per implementar l’Agenda 2030 de l'FCF

Un pas més cap a l’objectiu final. La Federació Catalana de Futbol ha creat la Comissió Assessora de l’Agenda 2030 per tal de verificar, orientar i supervisar el procés general de l’Agenda 2030. Una reunió, en format presencial i telemàtic i seguint tots els protocols sanitaris, celebrada a la seu central de l’FCF, i que ha comptat amb la presència del president de l’FCF, Joan Soteras, del vicepresident primer de l’FCF i responsable de l’Agenda 2030, Josep Llaó, així com dels membres de la Comissió Assessora: Alba Cabañas, Nieves Cifuentes, Francesc Forcada, Antonio Capella, Joan Fontrodona i Jordi López. Durant l’acte, s’han repassat les seves funcions i s’ha nomenat, per unanimitat, Alba Cabañas com a presidenta de la Comissió Assessora de l’Agenda 2030 de l’FCF.

La Federació Catalana de Futbol s’uneix a l’Aliança Catalunya 2030, per tal de vetllar per una gestió ètica basada en la contribució a la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a impulsar iniciatives conjuntes a favor de l’Agenda 2030. Un cop materialitzat el compromís i després d’aprovar el Pla d’Actuació per implementar els ODS, establir l’estructura i funcions dels òrgans de participació, classificar els grups d’interès, definir els 8 ODS als que l’FCF contribuirà i adherir-se al Pacte Mundial de les Nacions Unides, la Federació Catalana de Futbol ha creat la Comissió Assessora de l’Agenda 2030.

La Comissió Assessora per l’Agenda 2030

La Comissió Assessora per l’Agenda 2030 és un òrgan creat per assessorar a la Junta Directiva i al grup de treball en matèria de sostenibilitat. Està integrat per professionals externs amb coneixements i experiència en desenvolupament sostenible.

Les principals funcions de la Comissió Assessora per l’Agenda 2030 són:

COMISSIÓ ASSESSORA AGENDA 2030
  • Orientar el procés general d’implementació de l’Agenda 2030
  • Supervisar i analitzar les diferents etapes del procés
  • Realitzar les aportacions necessàries.
  • Verificar el compliment
  • Proposar aliances
  • Altres, relacionades i d’interèsUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.