La 9a promoció del CTAFS aportarà 137 nous àrbitres
FS Notícies | 31/07/2020
Finalitza el curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala amb la incorporació de 137 nous col·legiats i col·legiades que, després d’aprovar les proves físiques, s’incorporaran al CTAFS de cara a la propera temporada 2020-2021.
La 9a promoció del CTAFS aportarà 137 nous àrbitres

Tancada la 9a promoció d’àrbitres de futbol sala. El 30 de juliol de 2020 és la data de finalització del curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala que s’ha realitzat durant el mes de juliol, en grups reduïts, disposant d’un assessorament personalitzat per part d’un tutor.

La situació sanitària actual que ha provocat la Covid-19, va obligar a reestructurar el sistema d’aquest curs, passant a ser telemàtic, i impartint-se a través de videoconferències realitzades pel grup de professors i instructors del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol sala.

Del 6 al 16 de juliol es va duu a terme el primer torn, i del 20 al 30 de juliol el segon torn, d’un curs on inicialment hi va haver 218 preinscrits. D'aquests 218 preinscrits, 149 han estat aptes per realitzar el curs i, finalment, 137 han aprovat i superat el curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala 2020.

CURS CTAFS PREINSCRITS CURSILLISTES APROVATS CURS
PRIMER TORN 116 81 76
SEGON TORN 102 68 61
TOTAL     218 149 137 APTES

El número final d’aptes correspon a tots aquells alumnes que van realitzar la preeinscripció, van superar l’entrevista prèvia i que van aprovar el curs.

D'aquest número final d'aptes, només els que superin la nota de tall, la qual acaben determinant ells mateixos segons les places disponibles per delegacions, seran els alumnes que podran continuar en el procés de formació.

A continuació, el següent pas, en el cas dels àrbitres, és el de superar les proves físiques programades per finals d’agost, per tal de ser aptes per a poder exercir com a col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent 2020-2021. En el cas dels àrbitres assistents, tots aquells que han superat el curs ja entren a formar part directament del CTAFS.

Aquest curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala ha registrat un augment en el nombre d’àrbitres femenines preinscrites. Dels 218 alumnes preinscrits al curs, 36 són dones, suposant un 16,51% del total.

El CTAFS continua apostant per la formació i impulsa la promoció de l’Escola del CTAFS cap al col·lectiu femení, a través de la campanya #Orgullosa de la Federació Catalana de Futbol, aconseguint un creixement de l’arbitratge femení.

Una nova edició del curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala que malgrat les adversitats, s'ha adaptat a les necessitats actuals i, amb un format diferent, ha aconseguit formar a una nova fornada de futurs àrbitres. El cap del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez considera aquesta, una experiència molt positiva:

Tota l'actualitat federativa de l'Escola d'Àrbitres de futbol sala disponible AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.