La 12a promoció de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala incorpora 123 nous col·legiats
FS Notícies | 31/07/2023
Els 123 alumnes que han superat el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’incorporaran com a nous àrbitres o àrbitres assistents de cara a la temporada 2023-2024.
La 12a promoció de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala incorpora 123 nous col·legiats

Un col·lectiu en contínua renovació. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, després d’organitzar, durant el mes de juliol, el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, incorpora a un total de 123 nous àrbitres al seu col·lectiu, de cara a la propera temporada 2023-2024.

El curs s’ha dut a terme durant el mes de juliol, en dos torns i a 10 delegacions federatives. Dels 337 preinscrits, 133 van ser aptes per realitzar el curs, després de superar la primera entrevista. D’aquests 133, un total de 123 han estat aptes un cop acabat el curs. 

Així doncs, 123 alumnes han aprovat el curs i s’incorporen com a nous col·legiats dins del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala.

INCORPORACIÓ ARBITRAL DE LA 12A PROMOCIÓ DE L’ESCOLA D’ÀRBITRES
110 ÀRBITRES
13 ÀRBITRES ASSISTENTS
TOTAL 123 ÀRBITRES CTAFS

Una vegada aprovat el curs, els àrbitres hauran de superar les proves físiques d’inici de temporada per tal de poder exercir com a col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent. Els tests es realitzaran el 2 de setembre a Monistrol de Montserrat. 

En el cas dels àrbitres assistents, tots aquells que han superat el curs ja entren a formar part directament del CTAFS.

Les 123 incorporacions arbitrals estan distribuïdes per les diferents delegacions federatives per tal de poder donar cobertura arreu del territori català. A continuació es detalla el número d’àrbitres i àrbitres assistents per delegació:

 DELEGACIÓ INCORPORACIÓ
ANOIA 6 àrbitres
BAIX LLOBREGAT 22 àrbitres
BARCELONA 37 àrbitres
CATALUNYA CENTRAL 2 àrbitres
PENEDÈS-GARRAF 7 àrbitres
GIRONA 5 àrbitres
LLEIDA 11 àrbitres
MARESME 7 àrbitres
TARRAGONA 6 àrbitres
VALLÈS OCCIDENTAL 16 àrbitres
VALLÈS ORIENTAL 2 àrbitres
TERRES DE L'EBRE 2 àrbitres

Tota l’actualitat federativa de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala està disponible a l’apartat específic del CTAFS, a la pàgina web federativa, o bé, fent clic directament AQUí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.