L’SPORT, diari de referència del futbol català
Notícies Generals | 01/12/2022
Més de 50 presidents i presidentes de club s’apleguen en la presentació de la nova secció de ‘Futbol Català’, que ampliarà fins a les 19 pàgines la cobertura setmanal dels equips de casa nostra.
L’SPORT, diari de referència del futbol català

Esdevenir el diari de referència del futbol i futbol sala català. Amb aquesta premissa, el Diari SPORT ha presentat en públic aquest dijous la seva nova secció de ‘Futbol Català’, davant més de 50 presidents i presidentes de club d’arreu del territori. El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha acompanyat el director d’SPORT, Lluís Mascaró, durant l’acte, que ha tingut lloc a l’auditori de la seu principal del mitjà, a L’Hospitalet de Llobregat, davant un centenar de persones.

La publicació aposta per ampliar la cobertura que dedica als equips de casa nostra, augmentant fins a les 19 pàgines setmanals a partir d’ara el contingut relacionat amb el futbol territorial, femení i de base, i futbol sala. Amb 11 planes cada dilluns, el rotatiu repassarà extensament la jornada del cap de setmana, i complementarà aquesta tasca amb 2 pàgines els diumenges i dimarts. A més, la resta de dies, dedicarà una pàgina sencera a l’actualitat del futbol català.

Nova finestra web per clubs

Tanmateix, el diari obrirà una nova finestra exclusiva al seu web sobre futbol català. Allí, hi apareixeran totes les notícies publicades al diari en paper, i aquelles informacions que des de qualsevol club de les catorze delegacions territorials es facin arribar a la redacció d’SPORT.

 

En la trobada, s’ha anunciat així mateix el periodista Lluís Payarols com a responsable de ‘Futbol català’ del rotatiu, que compta amb 157.000 lectors diaris i més de 13 milions de visites mensuals al web.

Lluís Mascaró: “Fem un salt al paper, i també a la web”

En el torn de parlaments, el director d’SPORT, Lluís Mascaró, ha destacat que el mitjà és “fidel” a les seves arrels, estant “al costat del futbol català”. “Ampliarem la seva presència al diari, amb més pàgines. Volem fer un salt també amb una nova finestra exclusiva a la nostra web, perquè la informació sobre el futbol i futbol sala de casa nostra arribi a tot el món”, ha manifestat.

Per la seva banda, el redactor encarregat de la nova secció de ‘Futbol Català’, Lluís Payarols, ha posat èmfasi en el propòsit de “donar rellevància als equips del futbol territorial”. “Des dels clubs podeu fer-nos arribar les vostres fotos i informació, per la seva publicació als nostres canals”, ha indicat. L'adreça per enviar els materials és la següent: futbolcatala@diariosport.com.

Joan Soteras: “Ha sabut captar l’interès creixent pel futbol català”

Al seu torn, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha volgut mostrar el seu “agraïment” al mitjà per donar el pas endavant. “Aquesta aposta decidida és una excel·lent notícia pels més de 1.300 clubs i prop de 190.000 federats i federades, i posiciona SPORT com el diari de referència del futbol i futbol sala català”, ha manifestat el màxim dirigent de l’ens federatiu.

 

Alhora, ha volgut celebrar el fet que el periòdic tingui “un espai fix en les seves pàgines i un redactor de capçalera per als clubs”. “Des de la pandèmia hem crescut un 15% de llicències, tant masculines com femenines. Cada cop tenim més jugadors i jugadores. Des d’SPORT, com a mitjà al servei del lector, heu sabut captar que el futbol català genera cada cop més interès”, ha celebrat el president.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.