L’objectiu de Tots Som Un Batec, cardioprotegir el 100% del territori català
Notícies Generals | 04/02/2022
La campanya federativa promou la instal·lació d’un desfibril·lador a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala de Catalunya per a què tots els clubs catalans estiguin cardioprotegits.
L’objectiu de Tots Som Un Batec, cardioprotegir el 100% del territori català

Tots Som un Batec és la campanya que està impulsat la Federació Catalana de Futbol des de la temporada passada, juntament amb la Fundació de l’FCF, la Fundació “la Caixa” CaixaBank, la Fundació Leo Messi i CardioSOS, amb l’objectiu de cardioprotegir tots els camps de futbol, els pavellons i pistes de futbol sala de Catalunya. La campanya té una inversió de 200.000 euros per tal de cardioprotegir un total de 180 instal·lacions esportives.

Per aquest motiu, els clubs afiliats a l’FCF que encara no disposin d’un DEA a les seves instal·lacions el poden sol·licitar a la pàgina web totssomunbatec.cat. En aquest apartat web es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb la participació del futbolista Leo Messi com a protagonista, i els passos a seguir per fer la sol·licitud del desfibril·lador per part dels clubs interessats.

Els objectius de la campanya

Amb Tots Som Un batec es pretén:

  • Promoure l’ús i la provisió d’equips de cardioprotecció a les instal·lacions on es practiqui el futbol i futbol sala i que encara no disposin de desfibril·ladors externs automàtics (DEA).
  • Facilitar una intervenció immediata en casos de defalliment provocat per aturada cardíaca.
  • Brindar un servei de cardioprotecció a tot l’entorn esportiu, tant a esportistes com a públic en general.

Recordem que el programa de cardioprotecció s’emmarca dins del marc general de la campanya TOTS SOM UN EQUIP, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. S’incideix, entre d’altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per a la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.