L’LCFS entrega les pilotes subvencionades als clubs de futbol sala
FS Notícies | 29/07/2020
Els clubs federats amb equips de futbol sala ja han rebut les pilotes oficials per a la nova temporada 2020-2021 durant aquest mes de juliol. En total, l’LCFS ha repartit 6.363 pilotes subvencionades.
L’LCFS entrega les pilotes subvencionades als clubs de futbol sala

Les pilotes subvencionades, entregades. El passat 18 de juny la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va informar, mitjançant una circular a tots els clubs federats amb equips de futbol sala que rebrien 3 pilotes per equip inscrit la temporada 2019-2020, del diàmetre corresponent a la competició d’aquests.

A continuació, entre el 25 i el 26 de juny, l’LCFS va informar als 377 clubs amb equips de futbol sala del procediment de l’adquisició de les pilotes. Ho va fer mitjançant un missatge per la intranet fererativa, notificant el número de pilotes i el llistat d’equips del club, amb l’adreça postal per a la seva confirmació.

La distribució i lliurament de les pilotes s’ha dut a terme durant aquest mes de juliol, quedant, el dissabte 25 de juliol, entregades totes les pilotes subvencionades. El que significa que els 377 clubs federats amb equips de futbol sala han rebut un total de 6.363 pilotes oficials corresponents a la subvenció de la temporada anterior, del diàmetre corresponent a les categories participants:

PILOTES SUBVENCIONADES ENTREGADES
MODEL QUANTITAT
MUNICH LCFS 62 4.446 pilotes
MUNICH LCFS 58 1.545 pilotes
MUNICH LCFS 55 372 pilotes
TOTAL    6.363 pilotes

D’aquesta manera, la Federació Catalana de Futbol continua donant suport a les entitats federades proporcionant aquesta ajuda amb la distribució de les pilotes oficials per a la temporada 2020-2021, facilitant el compliment de l’obligació de disputar els partits amb aquestes.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.