L’LCFS en directe visita Martorell amb el play-off d’ascens en joc
FS Notícies | 08/05/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal de Martorell el 29è capítol de la temporada amb el partit entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Aliança Mataró, amb victòria local per 6 a 5.

Dos rivals directes, cara a cara. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat el 29è capítol de la temporada des del Pavelló Municipal de Martorell per viure en directe dos equips que es troben lluitant per disputar el play-off d’ascens.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Martorell per viure en directe el partit entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Aliança Mataró, duel corresponent a la sisena jornada del Subgrup 3C de la segona fase de la 2a Divisió B nacional de futbol sala. Dos equips que es troben lluitant per disputar el play-off d’ascens i que, amb la victòria d’avui, deixa els de Martorell segons amb 47 punts i els del Maresme cinquens amb 42, tot i que té un partit pendent.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, els encarregats de posar l’anàlisi tècnica han estat els seleccionadors catalans de futbol sala, Santi Gea i Jordi Barrero

Sala 5 Martorell – Futsal Aliança Mataró | 2a Divisió B nacional – Jornada 6 (Subgrup 3C)

La primera meitat al Pavelló Municipal de Martorell ha estat una autèntica bogeria. I això que el partit ha començat esplèndid pel Futsal Aliança Mataró, que s’ha col·locat amb un 0 a 2 a favor amb les dianes de ‘Pano’ i d’ Àlex del Barco. Amb aquest escenari, i amb els dos porters sent protagonistes amb les seves intervencions, uns minuts de rauxa favorable al conjunt local els ha permès remuntar i col·locar-se 4 a 2: ‘Rusi’, al minut 12, ha marcat l’1 a 2 i poc després, amb un autèntic golàs, Oussama ha empatat. Ja a les acaballes de la primera part, i pràcticament seguits, Fouad i Pau Albacete han col·locat el 4 a 2 al lluminós abans que, en els darrers segons, ‘Miki’ Soler ha marcat el 4 a 3 definitiu, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, i el coordinador general del Futsal Mataró, David Ribera, han valorat la primera part dels seus equips i han exposat els objectius d’aquesta temporada.I la segona part, amb tot per decidir, ha començat igual que la primera: ocasions, gols i emoció fins al final. Fouad, al minut 22, ha marcat el cinquè però, ‘Lupi’, ha escurçat diferències. Amb el 5 a 4 al marcador, els dos equips han tingut oportunitats de marcar fins que, en una gran combinació entre ‘Rusi’ i Ramon, els locals han augmentat la diferència. Amb el 6 a 4 al marcador, els de ‘Sabas’ ho han provat amb porter-jugador en els últims cinc minuts, i han trobat la recompensa des del punt de penal per mitjà d’Oriol López. L’emoció i els nervis s’han mantingut fins al final del partit tot i que el marcador ja no s’ha mogut més.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Oussama, ha expressat la seva felicitat per la victòria i per sumar tres punts vitals per seguir lluitant pel play-off.L’LCFS en directe tornarà dissabte, 15 de maig de 2021, amb la 30a entrega de la temporada, per viure en directe el partit entre el CEFS Santpedor i el Pou Escorial, de la 3a Divisió nacional de futbol sala.