L'LCFS en directe torna a Santa Isabel amb un gran partit
FS Notícies | 23/02/2019
La plataforma de retransmissions en directe de la Lliga Catalana de Futbol Sala ha viscut avui la seva onzena entrega amb un gran partit de futbol sala que ha acabat amb empat a 4 entre el CFS Eixample i el CCR Gavà/Colegio Santo Ángel B.

Un caixa o faixa a l'alçada de les expectatives. El Diferoptics CFS Eixample i el CCR Gavà / Colegio Santo Ángel B han protagonitzat aquesta tarda l'onzè capítol de l'LCFS en directe, la nova iniciativa impulsada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol de retransmetre partits de la competició en streaming. Els equips d'Edmón Cartró i de José Muñoz s'han vist les cares en un duel directe de la part baixa de la classificació, del grup 2 de Divisió d'Honor Catalana, que ha acabat amb un empat a 4 salomònic després d'un final apassionant que no s'ha resolt fins als últims segons. El Centre Esportiu Santa Isabel de Barcelona s'ha tornat a convertir, com ja ho va fer el mes de gener passat, en l'epicentre d'una retransmissió de l'LCFS en directe que continua consolidant-se com un projecte de garanties i que avui ha comptat amb l'anàlisi i els comentaris de luxe del seleccionador català absolut de futbol sala, Santi Gea.

Diferoptics CFS Eixample - CCR Gavà / Colegio Santo Ángel B | Divisió d'Honor Catalana - Jornada 16 (Grup 2)

Repartiment de punts. Els jugadors d'Edmón Cartró i de Jesús Muñoz es jugaven avui en un cara o creu la possibilitat de fer un gran pas endavant per acostar-se a la salvació del grup 2 de Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala. La tensió sobre el parquet del Santa Isabel es notava i això s'ha traslladat a una posada en escena que ha transcorregut molt igualada entre els dos conjutns. Ha estat el CCR qui s'ha deslliurat en primera instància dels nervis inicials amb dues dianes transcendentals de Borja Blázquez en dues jugades d'estratègia executades a la perfecció. El 8 visitant ha inaugurat el lluminós al minut 6 en una jugada de falta (0-1) i ha tornat a colpejar al minut 9 amb un gol la sortida d'un córner servit per Marc Mármol (0-2).

Tot i el revés inicial, els barcelonins no han perdut la compostura i han capgirat la dinàmica en un tres i no res. Després d'un temps mort demanat per CartróQuim Martínez, de penal al minut 10 (1-2), i Roger Grifoll, només uns segons més tard (2-2), han canviat el signe del partit i han tornat a  posar les taules al marcador. Els dos gols han donat una alenada d'aire fresc a un Eixample que ha trobat novament porteria just abans del descans, i per partida doble. Joan Ribes (3-2) i Quim Martínez (4-2) han envestit la moral del CCR amb dues dianes en l'últim minut del primer assalt que han servit per enviar el partit al descans amb un resultat inesperat.

Els jugadors de Jesús Muñoz han fet un pas endavant a la represa i han pogut trobar premi amb dos gols que, tot i que no els han solucionat les urgències a la classificació, sí que els ha donat un punt d'or després de venir de cinc desfetes consecutives. Marc Mármol, amb un xut de falta directa deliciós al minut 26 (4-3), i Álex Cívico, amb un llançament de 10 metres en els últims sospirs del partit (4-4), han posat l'empat a 4 el marcador i han acabat dictant sentència en el que ha esdevingut un excel·lent matx de futbol sala.

L'LCFS en directe tornarà a signar una nova entrega el pròxim dissabte 9 de març. Ho farà després de la disputa de la Copa d'Espanya de Futbol Sala que se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís de València