L'LCFS en directe debuta a les Terres de l'Ebre
FS Notícies | 04/05/2019
La Televisió de l'FCF ha sumat aquesta tarda un nou capítol al Municipal de Roquetes després de retransmetre en streaming la victòria per 1 a 2 del primer equip del FS Inter Els Pallaresos davant del CFS Roquetes.

Una estrena per la porta gran. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha signat aquesta tarda la seva primera entrega a les Terres de l'Ebre, la setzena de la temporada, després d'agafar alè coincidint amb les aturades pels Campionats d'Espanya Aleví i Benjamí mixtes, aquest últim amb victòria històrica de la Selecció Catalana, i per la festivitat de la Setmana Santa. Tres setmanes després de retransmetre un apassionant duel entre el Sant Julià de Ramis FS i l'ACE Riudellots, la televisió de l'FCF ha creuat tot el territori de nord a sud per instal·lar-se al Pavelló Municipal de Roquetes i retransmetre en streaming un gran partit que ha tingut com a principals protagonistes els equips Sèniors del CFS Roquetes i del FS Inter Els Pallaresos, un matx molt emocionant entre el cinquè i el segon classificat, respectivament, del grup 6 de Primera Divisió Catalana, que s'ha saldat amb victòria dels visitants per 1 gol a 2.

En aquesta nova edició de l'LCFS en directe, Quim Sanllehí, un dels màxims coneixedors del futbol sala a Tarragona i a les Terres de l'Ebre, ha estat l'encarregat de posar veu a una anàlisi de luxe que ha amenitzat el retorn de la nova plataforma d'streaming de l'LCFS.

CFS Roquetes - FS Inter Els Pallaresos | Primera Divisió Catalana - Jornada 23 (Grup 6)

Victòria capital per seguir mirant cap endavant. El FS Inter Pallaresos ha superat per 1 gol a 2 el CFS Roquetes en un gran partit de futbol sala de la part noble de la classificació. Locals i visitants es jugaven avui al Poliesportiu Municipal de Roquetes les seves darreres opcions per consolidar-se en la lluita per les posicions de Play-off d'ascens a Divisió d'Honor. L'Inter s'ha avançat a l'electrònic amb un gol de Sergio de la Torre al minut 12 després d'aprofitar un refús tímid del porter, Albert Franch, per fer pujar el 0 a 1 amb una rematada de golejador nat.

Sense temps per pair la primera diana, els jugadors de Joan Blanco han vist com el jugador del CFS Roquetes, Pau Benito, tornava a posar les taules al lluminós amb un gran gol al minut 13 gràcies a una excel·lent jugada col·lectiva dels roquetencs que el 6 local ha materialitzat al fons de la porteria per enviar el duel al descans amb empat a 1.

Tant els uns com els altres han protagonitzat una segona meitat molt igualada, un segon assalt que només l'ala de l'Inter Els Pallaresos, Rafael Serrano, ha pogut trencar amb un gol que ha acabat essent transcendental pel transcurs del partit. Serrano, al minut 11 de la represa, ha aprofitat una passada vertical mil·limètrica de Raul Font per afusellar la porteria local i per fer pujar el definitiu 1 a 2, un resultat amb què els visitants han pogut aconseguir 3 punts vitals per seguir lluitant per la promoció d'ascens a Divisió d'Honor.

L'LCFS en directe tornarà el pròxim dissabte 11 de maig amb un altre plat fort protagonitzat pels equips juvenils de Divisió d'Honor del FS Ripollet i del Club Sala 5 Martorell, dos conjunts, dotzè i catorzè a la classificació, que lluitaran per evitar el descens.