L’Industrias Santa Coloma guanya i es classifica pels quarts de final de la Copa del Rei
FS Notícies | 03/03/2022
El conjunt colomenc va guanyar 5 a 1 davant Osasuna Magna i jugarà contra el Córdoba Patrimonio els quarts de final de la Copa del Rei de futbol sala.
Industrias Santa Coloma

Victòria treballada. L’Industrias Santa Coloma va guanyar 5 a 1 davant Osasuna Magna en el duel corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala després d’un partit molt igualat que els de Javi Rodríguez van sentenciar al tram final de partit amb l’ajuda de les intervencions del porter Borja Puerta. Amb aquesta victòria, l’Industrias Santa Coloma aconsegueix el bitllet pels quarts de final de la Copa del Rei, en què visitarà la pista del Córdoba Patrimonio com a últim rival abans de la ‘Final Four’.Industrias Santa ColomaLa primera part del partit entre Industrias Santa Coloma i l’Osasuna Magna va ser igualada, amb oportunitats pels dos equips en què un gol del golejador Drahovský, a 24 segons pel final del primer temps, va permetre marxar al descans amb avantatge de 2 a 1. I és que abans, Uri Santos va obrir la llauna del marcador després d’aprofitar una pilota dins l’àrea, però els homes d’Imanol Arregui van saber reaccionar amb l’empat de Fabinho. Fins i tot, els navarresos van tenir clares oportunitats per col·locar-se per davant, però es van topar amb la gran actuació sota pals de Borja Puerta. Un temps mort de Javi Rodríguez va frenar la dinàmica del partit fins a trobar el gol del pivot eslovac.

Industrias Santa ColomaA la represa, l’Industrias Santa Coloma es va carregar amb quatre faltes quan encara quedaven 12 minuts per a jugar i l’Osasuna Magna ho va aprofitar per gaudir dels millors moments del partit. Però altra vegada es va repetir el guió: Borja Puerta providencial a la porteria i temps mort de Javi Rodríguez per frenar el partit. I d’aquí, al gol de David Peña per col·locar el 3 a 1 al lluminós. Amb aquest marcador, l’Osasuna Magna va provar fortuna amb porter-jugador, però el conjunt colomenc va saber defensar-se i va sentenciar el partit: Khalid al minut 37 i Cardona, als darrers instants, van establir el definitiu 5 a 1.

Industrias Santa ColomaAmb aquest triomf, l’Industrias Santa Coloma es troba a només una victòria de disputar una altra ‘Final Four’ de la Copa del Rei de futbol sala.