L’Industrias Santa Coloma estrena el Pavelló Poliesportiu Nou amb victòria
FS Notícies | 04/04/2021
L’Industrias Santa Coloma s’ha emportat el derbi català davant el Barça per 3 a 2 gràcies a un gol d’Albert Cardona en els darrers minuts de partit després de remuntar dues vegades.
Industrias Santa Coloma

Estrena somiada al Pavelló Poliesportiu Nou de Santa Coloma. L’Industrias Santa Coloma ha guanyat 3 a 2 davant el Barça en el retorn al Pavelló Poliesportiu Nou de Santa Coloma de Gramenet després de gairebé 2 anys de rehabilitació. Una tornada somiada amb victòria en el derbi català de la màxima competició estatal masculina de futbol sala que col·loca els homes de Javi Rodríguez a l’onzena posició amb 31 punts. Per la seva banda, el Barça trenca una ratxa d’una volta sencera sense perdre, ja que l’última derrota a la lliga va ser al Palau Blaugrana davant Industrias Santa Coloma, que l’ha guanyat els tres cops que s’han enfrontat aquesta temporada.Industrias Sanra ColomaEl Pavelló Poliesportiu Nou de Santa Coloma de Gramenet s’ha presentat amb 250 aficionats a les graderies i el partit ha començat de la millora manera possible pel Barça: mitja volta de Ferrao i 0 a 1 al nou electrònic del pavelló. Els blaugrana han tingut les oportunitats més clares durant el primer tram de partit, però s’han topat amb un immens Mario sota pals. Els locals han reaccionat a l’equador de la primera part gràcies a la diana del golejador eslovac Drahovský, però l’acumulació de faltes dels colomencs ha tornat a esperonar els blaugrana, que han trobat recompensa just abans del descans amb una diana de Coelho.Industrias Santa ColomaLa segona part ha començat igual que ha acabat amb la primera: ocasions pel Barça topant-se amb un gran Borja Puerta a la porteria. L’Industrias Santa Coloma ha trobat l’empat després d’una acció d’estratègia finalitzada pel capità David Álvarez a l’equador de la segona part. Amb aquest escenari, els locals, esperonats per la seva afició, han estat superiors en els atacs amb porter-jugador. Primer, el Barça ho ha provat atacant amb cinc jugadors sense èxit. Però un temps mort de Javi Rodríguez i el següent atac de cinc, l’ha aprofitat Albert Cardona per marcar el definitiu 3 a 2 i deixant els tres punts a casa.Industrias Santa ColomaAmb aquesta victòria, l’Industrias Santa Coloma encadena cinc partits consecutius com a local sense perdre, en què ha sumat 13 punts de 15 possibles.