L’Industrias Santa Coloma cau eliminat de la Copa del Rei
FS Notícies | 14/05/2022
El conjunt colomenc va perdre 3 a 1 davant l’UMA Antequera i cau eliminat a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala.

No ha pogut ser. L’Industrias Santa Coloma va perdre 3 a 1 davant el BeSoccer UMA Antequera i cau eliminat a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala. Per tercera temporada consecutiva, el conjunt colomenc es queda a les portes d’una final molt esperada i desitjada en un partit en què es van col·locar per davant, però l’Antequera ja va remuntar abans del descans. A la represa, tot i els intents amb porter-jugador, l’Industrias Santa Coloma no va poder escurçar diferències i va acabar perdent pel definitiu 3 a 1.

Industrias Santa ColomaUna altra vegada, a la barrera de les semifinals. Per tercera temporada consecutiva, l’Industrias Santa Coloma es classificava per a la Final Four de la Copa del Rei que, enguany, s’està disputant a l’Olivo Arena de Jaén, però el conjunt de Javi Rodríguez no es va trobar còmode en cap moment i no va saber trobar el seu joc. D'altra banda, el BeSoccer UMA Antequera, que tot i disputar la Segona RFEF Futsal ja havia eliminat a tres equips de Primera RFEF Futsal, va saber portar el guió del partit cap al seu interès per classificar-se per la gran final. I això que l’Industrias Santa Coloma es va avançar en el marcador després d’una gran acció de Sepe, però els andalusos van remuntar abans del descans per marxar amb avantatge de 2 a 1. A la represa, el partit va ser travat, lent, amb moltes interrupcions provocant un joc incòmode per l’Industrias Santa Coloma. I més quan, al minut 29, ‘Burrito’ va marcar el 3 a 1. L’Industrias Santa Coloma ho va provar amb porter-jugador, i Drahovsky va tenir la més clara enviant la pilota al pal. Però no, no va ser el dia i el marcador ja no es va moure més.

Industrias Santa Coloma

En el partit hi ha assistit el Director General de l'FCF i el Director de l'LCFS, José Miguel Calle.