L’Industrias Santa Coloma cau a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala
FS Notícies | 15/05/2021
El Movistar Inter FS ha guanyat 1 a 2 davant l’Industrias Santa Coloma en un partit trepidant en què els colomencs han lluitat fins al final del partit en un Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet vestit de gala.
RFEF

Esforç i sacrifici sense recompensa final. L’Industrias Santa Coloma ha perdut 1 a 2 davant l’Inter Movistar FS i ha caigut eliminat de la Copa del Rei de futbol sala. Els jugadors de Javi Rodríguez han completat un gran partit i s’han avançat en el marcador gràcies a una diana d’Albert Cardona, però els de ‘Tino’ Pérez han remuntat gràcies als gols d’Eric Martel, al final de la primera part, i de Tripodi, al minut 35. Els colomencs, esperonats per una afició entregada durant 40 minuts, ho han intentat fins a l’última jugada, però el marcador ja no s’ha mogut. Amb aquesta victòria, el Movistar Inter FS jugarà la gran final de la Copa del Rei de futbol sala aquest diumenge, a partir de les 20.30 hores, davant ElPozo Múrcia Costa Cálida.RFEFRFEFRFEF El Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, vestit de gala per l’ocasió, ha gaudit d’un autèntic espectacle del futbol sala nacional, amb un partit molt intens, amb moltes emocions i en què els colomencs no han estat afortunats de cara a porteria. I això que l’enfrontament ha començat amb un guió immillorable: gol d’Albert Cardona i afició dempeus. L’Inter Movistar FS no s’ha trobat còmode davant la forta pressió d’Industrias Santa Coloma que, a més, ha tingut les ocasions més clares durant els primers instants per mitjà de Cardona i una pilota al pal que ha estavellat Bruno Petry. L’empat dels de ‘Tino’ Pérez ha arribat poc abans del descans quan, una pèrdua de pilota a mitja pista, ha provocat un ràpid contraatac que Eric Martel ha aprofitat per col·locar l’empat al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. RFEFA la represa, el Movistar Inter FS ha començat avisant amb un fort xut de ‘Pito’, però davant s’ha topat amb un Borja Puerta immens durant tot el partit. A partir d’aquí, i a través de bones possessions i circulacions de pilota, l’Industrias Santa Coloma ha crescutDrahovsky ha tingut la més clara, però també s'ha trobat amb un gran Jesús Herrero sota pals. El desenllaç tràgic ha arribat al minut 35 quan, en una acció d’estratègia, Tripodi ha remuntat l’electrònic. Amb aquest escenari, temps mort de Javi Rodríguez, i atac amb porter-jugador. Amb superioritat atacant, l’Industrias Santa Coloma ha tingut una triple ocasió en què la defensa d’Inter ha tret la pilota dins l’àrea. Finalment, l’Industrias Santa Coloma es queda a les portes de poder fer història, tot i que els jugadors de Javi Rodríguez han sortit ovacionats pel seu esforç, per la seva entrega i el seu sacrifici durant tota l'eliminatòria.  RFEFEl partit entre l’Industrias Santa Coloma i l’Inter Movistar FS ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala i administrador general de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle.RFEFA més, al descans del partit, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha fet entrega d'una placa commemorativa al president d’Industrias Santa Coloma, Vicenç Garcia.RFEFEl rival del Movistar Inter FS serà ElPozo Múrcia Costa Cálida, que ha eliminat a la tanda de penals a un valent Llevant UD FS després de l’empat a 3 durant el temps reglamentari. Aquesta semifinal, que s’ha disputat a les 18.30 hores al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, ha estat dirigida pels àrbitres catalans de futbol sala, Bernardo Simón i Francesc Garcia-Donàs.RFEF