L’Industrias Santa Coloma, als vuitens de final de la Copa del Rei
FS Notícies | 30/11/2021
L’Industrias Santa Coloma ha guanyat 3 a 6 a la pista del Ciudad de Móstoles FS i obté el bitllet pels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala.
Industrias Santa Coloma

Victòria i a vuitens. L’Industrias Santa Coloma ha guanyat 3 a 6 a la pista del Ciudad de Móstoles FS, de Segona RFEF Futsal, i estarà al sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala que es celebrarà el dijous 2 de desembre. El conjunt de Javi Rodríguez ja guanyava 2 a 3 al descans i un parcial de 0 a 3 en els primers compassos de la segona meitat ha decantat l’eliminatòria.Industrias Santa ColomaEl partit entre el Ciudad de Móstoles i l’Industrias Santa Coloma ha començat amb gols. I és que al minut 2, el golejador Drahovsky ha obert la llauna de l’electrònic després d’una recuperació i assistència de David Peña. Tot i això, el conjunt local s’ha refet i ha aconseguit empatar i, fins i tot, han disposat de clares oportunitats de gol per col·locar-se per davant. Però, en aquest moment, ha aparegut Cardona per, en una acció individual, col·locar l’1 a 2 al marcador. Malgrat aquest cop, els de Móstoles han tornat a empatar el matx quan només s’havien jugat 13 minuts. En aquest moment, els dos conjunts han disposat d’ocasions per posar-se per davant, però ha aparegut altra vegada Drahovsky per avançar els colomencs, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Industrias Santa Coloma ha augmentat el nivell defensiu ofegant la sortida de pilota del Ciudad de Móstoles FS. I d’aquí, a la sentència en 8 minuts. Sepe, finalitzant una acció d’estratègia, ha marcat el quart i, un doblet de David Álvarez, han servit per augmentar la diferència fins al 2 a 6. En el tram final, amb els locals jugant amb porter-jugador, han aconseguit transformar un penal per establir el definitiu 3 a 6.

El sorteig dels vuitens de final es celebrarà el dijous, 2 de desembre de 2021, a partir de les 13.00 hores, en què també hi haurà la representació catalana del Barça.