L'impacte mediàtic de la 9a Gala de les Estrelles
Gala Estrelles | 21/12/2021
Més de 300.000 visualitzacions de la retransmissió de l'acte en directe, a TV3 i Esport 3.
L'impacte mediàtic de la 9a Gala de les Estrelles

Una cinquantena de periodistes, de 30 mitjans de comunicació, han cobert la Gala de les Estrelles del Futbol Català, celebrada ahir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’esdeveniment ha tingut un gran ressò mediàtic, amb més d’un centenar d’impactes als mitjans de comunicació. Notícies, vídeos i missatges inunden els principals diaris esportius i generalistes, emissores de ràdio, canals de televisió i premsa digital.

En aquest sentit, destaca la presència com a tema principal de la portada d'aquest dimarts de L'Esportiu, amb el titular 'Or de País'. També dediquen pàgines del paper a la Gala de les Estrelles rotatius com el Diari Sport o La Vanguardia, entre d'altres.

Més de 300.000 visualitzacions per televisió

A més, la Gala de les Estrelles va tenir un total de 304.000 visualitzacions per televisió. Fins a 268.000 espectadors van poder seguir l'inici de l'acte en directe per TV3, amb una quota de pantalla del 16,6%. Al mateix temps, Esport 3 va registrar 5.000 espectadors, amb una audiència acumulada del programa de 36.000 espectadors.

Èxit a xarxes socials

A Twitter, durant les darreres 24 hores, s’han enregistrat més de 100.000 impressions gràcies a la 9a Gala de les Estrelles, amb nombroses mencions dels assistents al perfil oficial de l’FCF, així com retuits i m’agrades. A altres xarxes socials com Instagram o Facebook també ha succeït el mateix. L'etiqueta #GalaEstrelles va ser una de les més utilitzades durant el dia a Catalunya.

Tot seguit, podeu repassar les principals publicacions dels mitjans de comunicació i personalitats assistents sobre la 9a Gala de les Estrelles.

 

 

 

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.