L’Hospitalet és el nou campió del Torneig d’Històrics
Notícies Generals | 09/08/2015
El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Llaó ha fet entrega de les copes al subcampió, el Granollers, i al nou campió, L’Hospitalet.

El CE L’Hospitalet s’ha proclamat campió per primera vegada del Torneig d’Històrics del Futbol Català després de guanyar per 1-2 a l’EC Granollers en una final emocionant. Els de Martí Cifuentes s’han avançat al minut 20 en una jugada d’estratègia, amb centrada de Ton Alcover que ha rematat Guzmán de cap per anotar el primer gol de la final (0-1).

A la represa,  L’Hospitalet ha incrementat l’avantatge gràcies al gol de Javi Pérez, l’MVP del torneig, que ha aprofitat una errada defensiva dels del Vallès. David López ha assistit a Pérez per tal de deixar la final molt encarrilada amb el 0-2. Al minut 86, Cano, del Granollers, ha transformat un penal comès sobre Rugi, que ha posat emoció als darrers instants de la final.

Finalment, L’Hospitalet s’ha proclamat vencedor de la XXXa edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català. El vicepresident de la FCF Josep Llaó ha entregat les copes als dos equips finalistes del torneig. També ha presenciat el partit el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF, Xavier Moreno Delgado.