L’Hospitalet Bellsport es classifica per a la 3a ronda de la Copa del Rei de Futbol Sala
FS Notícies | 13/11/2019
L’Hospitalet Bellsport, equip català de 2a Divisió B, va eliminar el Nitida Alzira i jugarà la 3a ronda de la Copa del Rei de Futbol Sala contra un rival de Primera Divisió. No va tenir la mateixa sort l’Escola Pia Sabadell, que va caure davant el Bisontes Castellón.

L’Hospitalet Bellsport ja espera rival de Primera Divisió de Futbol Sala. El Bellsport, equip català de 2a Divisió B, va aconseguir el bitllet per a la 3a ronda de la Copa del Rei de Futbol Sala que el permetrà jugar contra un equip de Primera Divisió. Els de Bellvitge van empatar a 6 al final de la pròrroga del partit, i van eliminar a la tanda de penals el Nitida Alzira, de 2a Divisió, amb un global d’11 a 10. No va tenir la mateixa sort l’Escola Pia Sabadell, equip català de 2a Divisió B, que va caure eliminat per 3 gols a 6 davant el Bisontes Castellón, de 2a Divisió.

Ràdio Sabadell

Final d’agonia amb desenllaç feliç. L’Hospitalet Bellsport va treballar de valent per aconseguir el pas a la 3a ronda de la Copa del Rei després d'eliminar al Nitida Alzira, de 2a Divisió, a la tanda de penals. Els catalans van portar el pes del partit i van disposar de les ocasions més clares de gol.  El marcador però sempre va ser igualat fins al final del partit, ja que quan un equip marcava, l’altre sempre responia fins a arribar al final dels 40 minuts amb empat a 5 gols. El temps extra va finalitzar amb empat a 6, i des del punt de penal la sort va somriure a l’Hospitalet Bellsport amb un global d’11 a 10.

Associació Esportiva BellsportL’altra cara de la moneda va ser l’Escola Pia Sabadell, que va caure eliminat de la Copa del Rei de Futbol Sala després de perdre per 3 a 6 davant el Bisontes Castellón, conjunt de 2a Divisió. Va ser un partit on els visitants van anar sempre per davant del marcador i on la falta d’encert dels jugadors de Pedro Donoso va marcar la diferència en el resultat final.

El Bisontes Castellón ja guanyava 0-3 quan es portaven 10 minuts de joc. Poc després, Pep Font va escurçar diferències però els visitants van col·locar l’1 a 4 abans del descans. A la represa, l’Escola Pia va tenir tres clares ocasions de gol, l’esfèrica no va entrar, i els visitants van sentenciar col·locant l’1 a 6 al lluminós. Ja a les acaballes, Pep Font i Santi Sardà van establir el definitiu 3 a 6.

Amb aquesta victòria, l’Hospitalet Bellsport passa la 3a ronda de la Copa del Rei de Futbol Sala i ja espera rival de Primera Divisió.