L'FCF s'adhereix a la campanya impulsada per la RFEF "Racistes, fora del futbol"
Notícies Generals | 24/05/2023
L'acció principal de la campanya consisteix en el desplegament d'una lona abans de l'inici dels partits amb el lema "Racistes, fora del futbol", sostinguda per jugadors, jugadores i àrbitres.
L'FCF s'adhereix a la campanya impulsada per la RFEF

La Federació Catalana de Futbol se suma a la campanya Racistes, fora del futbol, impulsada per la RFEF amb l'objectiu d'erradicar el racisme, la xenofòbia i qualsevol tipus de discriminació dels camps de futbol. Entre les accions i mesures principals dins de la campanya que s'implentaran en els partits de categories d'àmbit nacional, hi ha el desplegament d'una lona amb el lema "Racistes, Fora del Futbol", sostinguda per jugadors, jugadores i àrbitres. 

Per part de la Federació Catalana de Futbol s'ha insistit a través de diferents campanyes per fer front a aquesta xacra, com la campanya #JoJugoNet, promoguda per l'ens federatiu en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i la Generalitat de Catalunya, des del 2021. 

Des de l'FCF convidem a l'adhesió de clubs i entitats a aquesta campanya de rebuig al racisme impulsada per la RFEF. A les xarxes socials, clubs i entitats poden utilitzar l'etiqueta #RaccistesForadelFutbol per compartir les accions. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.