L’FCF, present en la Jornada de Prevenció del Dopatge
El director de l’Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, Javier Latorre, ha assistit a la jornada organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.
L’FCF, present en la Jornada de Prevenció del Dopatge

La sala David Moliner de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha acollit la Jornada de Prevenció del Dopatge, organitzada per la Unió de Federacions i l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport (AEPSAD). El director de l’Àrea de Compliment Normatiu de la Federació Catalana de Futbol, Javier Latorre, ha assistit a l’acte en representació de l’FCF.

La jornada s’ha estructurat en tres blocs diferents. En el primer, el cap de Departament d’Educació de l’AEPSAD, Jesús Garrido, ha explicat els conceptes generals de la lluita contra el dopatge i ha donat les eines necessàries per formar i educar l’esportista en la lluita contra el dopatge.

A continuació, la psicòloga del Departament d’Educació de l’AEPSAD, ha parlat del personal del suport en la prevenció del dopatge, dels factors de risc i les barreres de protecció per fer front al dopatge, així com de la importància del paper que juga l’entorn de l’esportista en aquest sentit.

Per concloure la jornada, l’advocada de la Unitat Jurídica de l’AEPSAD, Chelo Paola Rivera, ha analitzat quines són les consideracions legals de la normativa antidopatge.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.