L’FCF, present a la conferència ‘Delictes d’odi en els esdeveniments esportius. Mesures per a la prevenció de la violència’
A la jornada s’han tractat aspectes com la llibertat d’expressió, els delites d’odi, la normativa i la jurisprudència aplicables en actuacions violentes en l’esport.
L’FCF, present a la conferència ‘Delictes d’odi en els esdeveniments esportius. Mesures per a la prevenció de la violència’

El Centre de Suport Professional de la Ciutat de la Justícia de L'Hospitalet de Llobregat ha acollit la conferència organitzada per l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) sobre ‘Els delictes d'odi en els esdeveniments esportius. Legislació i jurisprudència. Mesures per a la prevenció de la violència’, impartida per l’advocada i criminòloga Anna Almécija.

Per part de l’FCF han participat en la jornada el director de l’Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre; el responsable de la Subcomissió de Lluita contra la Violència, Miquel Novell; la representant de subcomissió d’Ètica Esportiva, Pili Elías; i la representant del Departament Jurídic, María Barbancho.

A la jornada s'han tractat aspectes de gran interès com, per exemple, la llibertat d'expressió i els delictes d'odi, la normativa i jurisprudència aplicables en actuacions violentes en l'esport, així com les possibles solucions per reduir els episodis racistes, xenòfobs, intolerants i violents que puguin produir-se en els esdeveniments esportius.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.