L'FCF participa en una formació pràctica de mediació esportiva
Notícies Generals | 19/09/2023
El secretari general de l'FCF, Oriol Camacho, la secretària de la Comissió de Mediació de l'FCF, Pili Elias, i, Sergi Garrido, cap de l'Assessoria Jurídica de l'FCF, han exposat casos pràctics de mediació en una sessió promoguda per la Generalitat de Catalunya.
L'FCF participa en una formació pràctica de mediació esportiva

La Federació Catalana de Futbol, convençuda de l'èxit de la mediació esportiva per a la resolució de conflictes en clubs i federats. L'ens federatiu ha participat en una formació sobre mediació esportiva promoguda pel Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya. El secretari general de l'FCF, Oriol Camacho, la secretària de la Comissió de Mediació i mediadora, Pili Elias, i, el cap de l'Assessoria Jurídica de l'FCF, Sergi Garrido, han exposat diversos procediments de mediació esportiva en casos reals.

Camacho ha introduït la sessió amb una breu introducció al Programa de Mediació de la Federació Catalana de Futbol, amb els objectius principals i l'aposta per l'implementació d'aquest servei. El secretari general de l'FCF també ha ressaltat l'acord de col·laboració entre l'FCF i l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) que dona servei gratuït de mediació a clubs i federats. A continuació, s'han desenvolupat tres casos pràctics amb les seves respectives resolucions. La sessió ha servit per comprovar com la mediació és una eina clau per a la resolució de conflictes en l'esport, així com fer pedagogia del diàleg als clubs de futbol de Catalunya. 

L'FCF, juntament amb l'ICAB, ofereixen un servei gratuït de mediació 

A dispoció de federats i clubs, la Federació Catalan de Futbol i Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona han signat un conveni de col·laboració que referma l'aposta de les dues entitats en l'ús de la mediació per a la resolució de conflictes en l'esport. Es tracta d'un servei gratuït per situacions compromeses que es puguin produir al futbol i futbol sala català. 

Per a qualsevol dubte, consulta o informació, es pot contactar amb la Comissió de Mediació a mediacio@fcf.cat.

 



Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.