L’FCF inaugura la nova seu de la delegació d’Osona
Notícies Generals | 10/06/2021
El president de l’FCF, Joan Soteras, acompanyat pel directiu i delegat a Osona, Pere Alsina, ha estrenat la nova seu a Vic amb més d’una trentena de presidents de club de la zona.
L’FCF inaugura la nova seu de la delegació d’Osona

La Federació Catalana de Futbol ha inaugurat aquest dijous la nova seu de la delegació d’Osona. En l’acte, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha visitat les instal·lacions, al costat del directiu de l’FCF i delegat a Osona, Pere Alsina. Així mateix, també ha assistit a l’estrena del nou local el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca; el responsable d’Acció Territorial de l’Esport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, Santi Siquer; presidents i directius de més d’una trentena de clubs de futbol i futbol sala de la delegació d’Osona i altres membres, directius i col·laboradors de l’estructura federativa.

Les instal·lacions, àmplies, modernes i funcionals, se situen al carrer Rafael Gay de Montella, número 2, de la ciutat de Vic, i s’adapten a la imatge corporativa de l’FCF. El nou local té una superfície de 148 metres quadrats, i disposa d’una sala de reunions, una aula de formació per realitzar cursos i exàmens a entrenadors i àrbitres, així com tres despatxos per al delegat federatiu, el CTA i el futbol sala. El nou local també està equipat amb un magatzem.

Pere Alsina: “Les noves instal·lacions donaran més vida al futbol”

El directiu i delegat a Osona, Pere Alsina, ha indicat que “en aquest nou espai volem que els clubs i federats se sentin molt millor. Donarà més vida al futbol perquè trobaran una seu més dinàmica i oberta, i volem aconseguir que se sentin més participatius. El canvi de seu és important perquè ara és molt més fàcil fer reunions amb algun club, que els àrbitres i entrenadors puguin fer les seves formacions, i inclús si un club ho demana podria disposar d’alguna de les sales per fer reunions, ja que la Federació és dels clubs”.

Per la seva banda, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca, ha comentat que el canvi “a aquesta delegació, sent un espai més gran i modern, és un pas endavant, un pas de posicionament i aposta pel futbol. Som conscients que el futbol és l’esport que compta amb més volum de llicències a nivell osonenc i viguetà. I com a projecte de ciutat, poder comptar amb un espai d’aquestes característiques que doni un millor servei tant a esportistes com a entrenadors o entitats esportives de ciutat i de comarca és un pas endavant, i més en un moment tant complicat amb la Covid-19. Això mostra la tornada a una nova normalitat”.

A la vegada, durant l’acte, Alsina ha protagonitzat la descoberta d’una placa commemorativa de la inauguració de la seu federativa, juntament amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.

Un millor servei a 42 clubs i més de 4.500 federats

La nova seu a Vic permetrà donar un millor servei als 42 clubs de futbol i futbol sala que formen la delegació, i que agrupen un total de 4.536 federats al territori. El local obrirà les portes al públic pròximament, agafant el relleu a les instal·lacions actuals, i serà el nou punt de referència pel que fa a la relació diària i gestió administrativa dels clubs i federats amb l’ens federatiu a Osona.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.