L’FCF elabora un pla estratègic per al futbol català
Notícies Generals | 17/10/2020
L’objectiu és establir les línies d’evolució federativa amb una primera avaluació d’objectius al 2024.
L’FCF elabora un pla estratègic per al futbol català

La Federació Catalana de Futbol continua amb la ferma voluntat de continuar desenvolupant noves vies d’innovació per seguir sent una de les federacions referents a nivell tecnològic i de processos. Per aquesta raó, l’FCF ha elaborat un pla estratègic per al futbol català, conjuntament amb l’RFEF i la UEFA, amb una primera avaluació d’objectius fixada per al 2024. En aquest nou pla seran vitals valors com la transparència en la gestió, el compromís de realitzar la millor feina possible, la proximitat amb clubs i federats, la professionalitat en les tasques que es portin a terme, i la passió per continuar millorant dia a dia.

Mitjançant aquests valors es treballarà per assolir uns fites estratègiques que han de marcar les línies mestres de futur. Els tres primers objectius, comuns amb l’RFEF, són l’excel·lència esportiva, l’increment en la participació, i la transformació digital. Pel que fa als objectius propis de l’FCF, cal destacar el compliance i bon govern, la responsabilitat social corporativa i no discriminació, la sostenibilitat en l’àmbit ambiental, social i econòmic, i el futbol net, íntegre i ètic. Tots aquests objectius s’aniran gestionant a través d’un sistema de comissions i reunions periòdiques entre els responsables d’executar el pla estratègic.

Es pot consultar el document fent clic AQUÍ.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.