L’FCF avança el 75% de la contribució solidària als clubs de femení i futbol sala nacional
Futbol Femení | 09/07/2020
La Junta Directiva de l’FCF aprova el pagament anticipat de 334.500 euros corresponents al decret de drets audiovisuals, com a mesura de suport i d’ajuda als equips en el context actual.
L’FCF avança el 75% de la contribució solidària als clubs de femení i futbol sala nacional

La Federació Catalana de Futbol avançarà el 75% de l’import de la contribució solidària provinent del decret dels drets audiovisuals als clubs de futbol femení i futbol sala en categoria nacional. L’acord, aprovat en la reunió de la Junta Directiva de l’FCF corresponent al mes de juliol, activa l’abonament de 334.500 euros a un total de 64 clubs d’arreu del territori català, amb equip a la Primera Divisió Nacional Femenina en futbol, o a la Segona Nacional ‘B’, Tercera Nacional, Juvenil Nacional, Primera Nacional Femenina i Segona Nacional Femenina en futbol sala.

 

Tot i no haver rebut íntegrament la quantitat procedent de l’RFEF, la Federació anticipa el pagament de la subvenció com a mesura de suport i d’ajuda als clubs en el context actual, atenent a les seves necessitats econòmiques a causa de la difícil situació produïda per la Covid-19.

El 25% restant de l’aportació, fins a cobrir la xifra total prevista de 446.000 euros, s’efectuarà en el moment en què l’RFEF realitzi la liquidació definitiva d’aquest ajut.

 

L’assignació de l’import total per equip segons la categoria on han competit en la temporada 2019-2020 és la següent:

FUTBOL
CATEGORIA IMPORT
Primera Divisió Nacional Femenina 10.500 euros

 

FUTBOL SALA
CATEGORIA IMPORT
Segona Nacional ‘B’ 9.000 euros
Tercera Nacional 3.000 euros
Juvenil Nacional 3.500 euros
Primera Nacional Femenina 15.000 euros
Segona Nacional Femenina 8.000 euros

El decret de drets audiovisuals estableix que l’1% dels recursos econòmics obtinguts mitjançant la comercialització dels drets d’explotació de continguts audiovisuals de les competicions del futbol professional es destinin a un ajut per les federacions territorials, conegut com a contribució solidària al desenvolupament del futbol aficionat, que percep l’FCF a través de l’RFEF, i distribueix als clubs d’aquestes categories.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.