L'FCF assisteix a la Jornada ‘Els reptes del governament en l'esport’
El director de l’Àrea de Compliment Normatiu de l’FCF, juntament amb diversos membres federatius, han estat presents en la Jornada organitzada per la Universitat Pompeu Fabra i en la qual han participat prestigiosos juristes en Dret Esportiu.
L'FCF assisteix a la Jornada ‘Els reptes del governament en l'esport’

L'organització de la Jornada sobre els desafiaments en el governament en l'esport, ha correspost als professors de la UPF José Luis Pérez Triviño, membre de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de la Federació Catalana de Futbol, i Alberto Carrio.

 

Les ponències han estat les següents:

 

- ‘El (escàs) paper de les dones en les organitzacions esportives’, per Mónica García Solanas (advocada i vicepresidenta del CE L'Hospitalet).

 

- ‘Why sport integrity means different things to different stakeholders?’, per Mike McNamee (professor de la Universitat de Swansea i Director del Màster UE "Sport, Ethics and Integrity").

- ‘La Gestió de l'Esport: ¿públic i/o privat?’, per Albert Soler (ex president del Consell Superior d'Esports i actual director d'Esports Professionals del FC Barcelona).

- ‘Entre el Dret i l'Ètica: l'exigència d'integritat en el governament de l'esport’, per Juan José Álvarez Rubio (professor de la UPV, Secretari d'Globernance i ex membre del Consell d'Administració de la S.D. Eibar).

- ‘Els caps per lligar a l'organització de les lligues i les SAD’, per Alberto Palomar Olmeda (professor de la Universitat Carlos III i magistrat del Contenciós-Administratiu).

 - ‘Onze propostes de reforma del règim jurídic del futbol’, per Miguel Maria García Caba (professor del CEU i Cap de l'Assessoria Jurídica de la Real Federación Española de Fútbol).

 

En representació de l’FCF, a la Jornada ha participat el director de l'Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.